dobih juce jedan Qsmio laptop,17 incha ,24gb rama, 780 Nvidia,1tb hdd...ludilo.Naravno dobio sam ga da ga instaliram,podesim adobe CS pakete i ostale render programe.E sad pitanje,on je dosao sa original W8 Pro,a ja covek bi hteo w8.1 . Pitanje jel neko od vas radio upgrade,posto citam po netu da je poenta da samo updejtujem W8 sa svim mogucim updejtima i da cu onda biti u mogucnosti sa Store da skinem i update 8,1.Ja probao ,igrao se ceo dan ,updejtuj ,resetuj,updejtuj,resetuj,prebi zenu,resetuj....i dalje nista.Cak sam skinuo i neki standalone update i opet nista.> Jel imao neko iskustvo sa ovim W8 na W8.1 upgradeom.
Pozdrav. CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
@peki pa updejtovao je prvi put 93 neka pa posle 15 apdejta,udjem ja na store i dalje kaze moras jos da updejtujes windows pa tek onda dodji opet mali...skidao sam i svih 6 msi paketa koji se inace i nalaze u samom w8,1 updejtu medjutim kazu koji god da pokrenen `this is not for your pc yet`.....trip cudan, Ja lepo predlozio coveku da mu instaliram ultimate 8.1 ,naravno izlecen a on oce bas ovaj legalni da zadrzi....Uf nista peglam dalje po netu pa ako uspe super.
Pozdrav
CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Postoje neke verzije OS-a koje ne podržavaju update preko Store-a tako da ćeš morati da narežeš win 8.1 na dvd i tako ga instaliraš, tako sam ja kod brata na lap topu uradio (mada je on imao piratski win)
nadam se da nije ta verzija pro sto pominju...ovaj win vidi 8.1 update ali kaze jos nije spreman...videcu sta mu jos treba od apdejta ako nece ni do veceras da se upgrejduje ,pa jbg lepo ce da popije reinstall na nasu narodnu 8.1 verziju i sve super...
Ne moraš da radiš full format, i ne moraš da gubiš licencu,tokom instalacije ideš samo na upgrade i zadršavaš sva podešavanja i sve fajlove, takođe ti možeš da sasvim legalno sa MS-ovog sajta skineš win.8.1 iso sa tim serijskim brojem koji imaš.
BTW na onom linku gore koji sam ti dao, pod `You might be running an edition of Windows 8 that doesn’t support updating from the Store` imaš da klikneš na link `Which Windows operating system am I running?` možda će ti reći imaš li tu verziju wina koji ne podržava update preko store-a.
Black Wolf
:: :: nadam se da nije ta verzija pro sto pominju...ovaj win vidi 8.1 update ali kaze jos nije spreman...videcu sta mu jos treba od apdejta ako nece ni do veceras da se upgrejduje ,pa jbg lepo ce da popije reinstall na nasu narodnu 8.1 verziju i sve super.. :: :: Pozdrav :: ::
Pominje se w8 Pro koji je aktiviran nekim licencama,mada ovaj je kupljen u win win i bog zna kako je aktiviran,Uglavnom hvala na savetima ,bacam se na laptop uskoro pa vam javljam kako i sta,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.