Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
MSI VR630x
STRANA 1 OD 1
stefanson MSI VR630x 06.04.2014. 18:32 T57321

status: user
broj poruka: 2
Pozdrav za sve na forumu!!!Moj problem je sledeci:Imam lap top star oko 4 godine MSI vr630x.Redovno apdejtujem drajvere,i sve programe koje koristim.U poslednje vreme mi se desava da monitor pobeli u toku gledanja filmova.Kad monitor pobeli i zvuk se izgubi,komp bukvalno zakuje dok ga ne ugasim na dugme i ponovo upalim.Zanimljivo je to sto se ovo desava iskljucivo kad gledam film preko interneta ili klipove na youtube-u...Kad gledam filmove sa hard diska nemam ovaj problem.Ako neko zna o cemu se radi neka napise.HVALAAA :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vodos Radi se o pregrevanju... 06.04.2014. 20:25 #548399

broj poruka: 864
Gledanje YouTube klipova, ili online filmova (preko neke Java skripte - playera) je postalo prilicno zahtevno za starije CPU-ove od kojih ti imas jedan.
S obzirom na opterecenje CPU-a koje ide i do 100% (YouTube Flash player), i HRONICNO lose resenog hladjenja sa tim Sempronima i Athlonima iz te generacije, otvaraj to, menjaj pastu i cisti prasinu, za pocetak...
Ekran pobeli i Lap zakucava kada je tako pregrejan.

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stefanson Tacno 06.04.2014. 20:40 #548401

broj poruka: 2

Hvala puno na odgovoru.Meni je samo bilo bitno da nije neka od komponenti riknula...Sto se tice menjanja paste,radim bar pet puta godisnje al izgleda da ni to nije dovoljno.On zaista radi super i s`obzirom da je poprilicno mator radi brzo ali sto se grejanja tice u pravu si.Dal bi mi pomogao onaj hladnjak sto se stavlja ispod?

VMARC Nikako hladnjak 06.04.2014. 20:50 #548402

broj poruka: 9420
Samo cisti redovno.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs