Potrebna mi je ova folija za ekran Laptopa, posto mi je ekran glossy sto mi po nekada smeta hteo bih da stavim mat foliju preko njega. Ako neko zna gde bih mogao da nabavim kod nas neka podeli sa mnom info.
Nekada mi bas smeta ta refleksija na glossy ekranu, i na tel sam stavio mat foliju. Nisam razmislajo o tome da ce se ostrina pokvariti. Mada veliki monitor za desk mi je mat nije glossy pa je slika ostra.
:: Mat folija samo da znaš ti ubija oštrinu ekrana, vidljivo :: :: ::
mat folija malo rasipa svetlo pa bude mutnije... sto je vise udaljena od panela to je mutnije (recimo ako panel ima deblje staklo plastiku ili sta god ispred panela), a sve sto je blize manje muti...
ja imam na telefonu mat... apsolutno je zanemarljivo
inace jednom sam sa drugarom lepio mat foliju na laptop 15,6 inca ne secam se kakva je slika bila ali smo je na kraju skinuli... nije bilo sanse da je zalepimo bez baloncica
i to smo radili u tus kabini sa parom i bla bla... da ne bude prasine u vazduhu i to...
Ja sam moj prosao sa smtirgl papirom i nema da sija. Samo uzmi vodobrusni da se ne zajebes kao ja, jer mi je sad skroz mutno. Jbg imao pri ruci samo onaj za drvo.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Da smirglam ekran? Sta li cu sve da procitam ovde majko moja. Ako si ozbljan onda sam ostoao bez texta. Veroovatno se segacih sto je ok samo ne vidim poentu jedino ako imas visak vremena. :: :: Ja sam moj prosao sa smtirgl papirom i nema da sija. Samo uzmi vodobrusni da se ne zajebes kao ja, jer mi je sad skroz mutno. Jbg imao pri ruci samo onaj za drvo :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.