Treba mi laptop do 50 000din, koristice se samo za programiranje. Da li moze za te pare da se kupi nesto solidno za rad? Laptop nece biti primarna masina, nego za remote rad kad nisam pored desktop racunara.
....samo bih ja licno, da sam na tvom mestu, pazario Lenovo, pre svega zatosto ces da programiras, a kao programer ces i da kuckas mnogo, a meni je kuckanje na Lenovo tastaturama nenadhebivo...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Sacuvaj samo originalni HDD, da mozes posle da ga vratis, ako se lap pokvari, pa bude morao na reklamaciju. A mozes i da pogledas model koji ima mSATA prikljucak, pa da mu dodaj mSATA SSD. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.