Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Vivax table 8150
STRANA 1 OD 1
JedanBaja Vivax table 8150 08.02.2014. 01:20 T56646

status: user
broj poruka: 8
Da li ima neko ovaj tablet i ako da kako radi.Nigde nesto da nadjem iz prve ruke :) ?
Hvala na komentarima.
Super povoljna izrada sajtova
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
caranovic pa ovako 08.02.2014. 09:16 #540890

broj poruka: 434
mi imamo vivax 7` tpc7151 -vec mesec dana, odlicno radi pun je decijih igara odlican ekran i jednostavno nema nikakvih bitnih zamerki na rad sa njim. Baterija drzi u rezimu igranja i po 3 sata sa iskljucenim wajrlesom doduse. Mislim da je odnos cene / kvaliteta na njegovoj strani sa obzirom da je kostao oko 10560 din a za 3000 vise je bio samsung sa losijim ekranom i istim specifikacijama
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 08.02.2014. 10:42 #540904

broj poruka: 3008
Za ove pare deluje odlicno - i ono sto je po meni bitna stavka - baterija od 4000 mAh.

mozda najzahtevnije igrice nece biti buttery smooth, ali za muziku, filmove, citanje, surf, neki casual gaming i slicne stvari ce biti i vise nego dovoljan. A 4:3 ekran je po meni veliki plus - opet, stvar ukusa.

Da li ces biti zadovoljan sa njim zavisi iskljucivo od stvari za koje planiras daga koristis.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs