jel?? zato sto su bucnija ili se brze kvare? misljenje o ovome `Hama postolje za laptop 39796` ? (verujem da ne smem da reklamiram firme i postavljam linkove)
U3 je prosto postolje koje pravi lepe rezultate kod temperatura,a i fanovi su relativno tihi. Sa tim Hama nisam imao iskustva,ali posle nekoliko test probi slicnih,mogu samo reci da su fanovi katastrofalni i bucni i veoma lose hlade.To ne mora da znaci,ali eto to su neka moja iskustva.Za 3000 dinara U3 je fantastican.Odlican odnos ulozeno/dobijeno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Koristim ovaj Intex CP11A evo sad će druga godina. Praktično nečujan, ima jedan ventilator od mislim 16cm i postolje se šteluje (nagib) u dva nivoa. Ima dva usb-a tako da ne gubiš jedan priključak jer se on sam napaja iz usb-a na kompu. Prilično robustan. Vredi svaku paru. I ja sam razmišljao koješta da kupim al kad sam video kako se kreću cene poznatih proizvođača odustao sam. Ako i ne uzmeš baš ovaj, gledaj da ima jedan veliki ventilator a ne više malih. Ovaj košta 1300 u em`i-ju. Poz i srećno hlađenje .-)
Imam i ja taj cp11, koristim kad igram dotu i to je to. Iskreno , mislim da se isto dobija podizanjem na neku debelu knjigu :) Svi ti ventilatori hlade plastiku ili metal ispod lap-a i nista vise. Temp se najbolje skida ciscenjem laptopa.
A sto se tice ovoga za produvavanje,tacno najbolje tako,ali postoje neki lapovi i to vrlo kvalitetni koji se greju ko rerne.Drugarov Dell XPS najbolji primer,kvalitetniju tastaturu na lapu sam video sam na novom samsungovom chronosu,a sto se ekrana tice to je broj 1 ne racunajuci one bas skupe modele sa ips panelima.Ali jbg,greje se mnogo.U3 mu spusta tempreraturu procesora za oko 15 stepeni,grafike slicno.Ovo su testovi u igrama.Jos jedan veliki plus za U3 je sto ima 3 manja ventilatora koji mogu da se pozicioniraju tamo gde je potrebno,a to je najcesce levi deo lapa gde su grafa i cpu.Plus sto ima lufta da se stavi jos 2 ista venta bez problema. Taj kinez mozda jeste sarena laza,ali ovo definitivno ne.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
i prilikom upotrebe drzanje na ravnoj povrsini, da mu otvori za vazduh budu otvori, a ne zatvoreni cebetom, krevetom i slicno
me, iskreno, zivo zanima da li uospte imaju efekta, cak i taj CM, spram ravne povrsine
ortak davno kupio bas neki kuler master i znam da sam mu prespajao da radi na 12V umesto na 5V, jer je na 5V bio samo postolje, a na 12V kao da stoji na stolu (sve ovo relativno na izmerene temperature)
e sad, verovatno ima nekih novijih, ovaj je bio sa dva 8cm venta, ovi sa 16cm ventovima su sigurno bolji, tisi, a mnogo vise vazduha izbacuju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.