Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Pad laptopa
STRANA 1 OD 1
oreshac Pad laptopa 28.01.2014. 21:55 T56503

status: user
broj poruka: 485
Drugarici iz BG-a jednogodisnji sincic oborio laptop. Kaze da ne moze da se butuje win od tad. Zvala servis firme gde je kupila lap i kazu popravka od 100-400e a da nisu ni pogledali.
Posto nisam iz BG-a niti sam nikad boravio duze da bi znao servise treba mi neki proveren da joj pogledaju, njoj su najbitni podaci sa harda.
Stripy ako se bavis i popravkama lapa(ili bar da probas da iscupas podatke) ili neko drugi proveren, dajte mi kontakt na mail ili ovde.

Mozda je i neka glupost, tipa da se neki kabal otkacio ali ona i muz su obicni korisnici koji ne znaju da cackaju, a ja na daljinu ne mogu nikako da im pomognem, pa mi treba Vasa pomoc.

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 28.01.2014. 22:25 #539178

broj poruka: 4054
ala su lupili za medalju .. ja kad kazem 40e popravka ljudi dobiju proliv .. a kad kazem zamena gpu chipa 120e pocnu da placu i nude mi maloletne cerke za opravku .. a kad su kupovali lap onda su israli 600e bez da im se sfinkter trzne ..

ukoliko je lap bio upaljen prilikom pada, stradao je hdd, izvadi iz lapa i spoj na desktopo i proveri

svakako kontaktiraj vmarca ili stripija .. oni su u BG-u i mogu to da ti provere za 10min
VMARC Pa ako uvek pali... 28.01.2014. 22:33 #539179

broj poruka: 9420
...ali ne moze da butuje Win, onda je 99% hard. Podaci ne verujem da su ugrozeni, samo je dobro zakrljao neki sektor.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

ilicstefan re 28.01.2014. 22:55 #539186

broj poruka: 1577
Hard je u pitanju, isto se desilo i drugarici iz srednje, pao joj sa stola jer je zakačila kabl od punjača kada je ustajala.

Malo je ona upisno-čitajuća glava orala po hardu. Fala bogu pa je njoj bila Tošiba i bez pitanja su joj zamenili.

@codeus
Jesi li probao na rate? Zato i mogu da iskeširaju 600 evra za lap jer ga plaćaju na rate ili odloženo. Probaj i ti :) Možda se svidi ljudima.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

oreshac re codeus 28.01.2014. 23:04 #539189

broj poruka: 485
Ne mogu da proverim jer ne zivim u BG-u, pa zbog toga trazim pomoc ljudi sa foruma da me upute na neku adresu u BG-u gde ih nece odrati do gole koze :D.

@VMARC ako radis popravke, kao sto kaze codeus, pusti mi podatke na mail da ih uputim na tvoj servis.

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

VMARC Poslao sam ti. 28.01.2014. 23:21 #539191

broj poruka: 9420

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

codeus ... 29.01.2014. 00:04 #539204

broj poruka: 4054

strasno, malo sam preterao u opisivanju .. uff citao sam kurir pre toga

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs