Kupio sam sinu gore navedeni tablet, sve je ok za te pare, medjutim on ima 4gb flesh memorije i podeljena je na internu memoriju i na sd card. E sad ja sam kupio sd kartu 8gb, ali nikako ne mogu da instaliram igre na njoj, posto on svojih 2 gb vidi kao sd. Da li ima neki program koji moze da uradi instalaciju na sd1?
Postoje i trikovi da zamenis da ti sd bude primarni storage a interna memorija sekundarna. To se radi sa terminal emulatorom. Imas na XDA objasnjenja pa malo trazi./ jedini uslov root /
Dakle, nisam uspeo nista da uradim sa terminalom (ne reaguje ovaj goclever na 7 puta pritiskanje build number). Od muke sam rootovao sa vroot, kineski programcic. Root checker mi prijavljuje da sam rootovan. Medjutim nijedan program mi ne daje mogucnost da premestam applikacije na sd1 ? Opet kao i na pocetku imam sam move to local disk tj na sd???
Edit: Mogu slobodno da dodam da svi ovi programi isto sr@#$% rade. Jednostavno nude: move to local disk i move to tablet, a ja sam tu funkciju imao i bez root-a?
Obzirom da je zamrla tema, samo da izvestim zainteresovane da sam isprevrtao internet, resenje nisam nasao. Utom se pojavio moj brat koji je takodjer iscitao internet i uspeo je da nekako zameni 2gb integrisanih sa 8gb karticom tako da sada imam 8gb na raspolaganju za instalaciju. Ako neko zaglavi nekad, neka se javi i uputicu ga u proceduru koju je izveo brat!
Koji si model uzeo i kako radi? Kako si zadovoljan? Sta je ono sto ti se svidja na istom, a sta je ono `zbog cega bi ga izlupao o patos` :) ???
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.