`Ajde predloge jedne dobre masine do 2k$ .U dolarima je zato sto se nece ovde kupovati. Vec dva dana gledam neke kvalitetne 17` lapice i tu sam negde izmedju Dell-a i Asus-a!
Znaci masina nek bude poslednje generacije nabudzena kako dolikuje.. Da cujem i vase misljenje..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
U tom rangu nema mnogo izbora, a ni ovde mnogo ljudi koji imaju nesto u tom rangu. Svako ce preporuciti ono sto bi nekad kupio da ima takav budzet. Tako da ces sam izabrati najbolje. Kad vec neces Mac, bolje napisi izmedju cega se dvoumis, pa da glasamo.
Samsung na tvoju zalost ima AMD grafiku no ako je za posao onda je sasvim OK posto je AMD vidno bolji za poslovnu primenu...
Razer sam video uzivo i mogu samo da ga nahvalim jednostavno izgleda MRACNO kao bromirani Mac Book PRO...
Naravno nisi rekao za sta ti treba ali ako hoces da se igras imas dosta nezavisnih proizvodjaca koji za te pare nude vise nego pristojne zamene za desktop ali to nije za nosenje nego samo za stajanje na stolu a da zauzima manje mesta...
Drugo mesto Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Samsung: http://www.samsung.com/us/computer/pcs/NP700Z7C-S01US Sjajan laptop za one koji ce na njemu da prave pare... s vremena na vreme putuju i sa sobom ponesu kancelariju tj. svoje radno mesto... na njemu se moze raditi i zaraditi...
HP !!! Zaista cudna firma mozda onaj Envy 17.3 3270NP vredi tih para ali nervira filozofija firme kao imas dva mesta za HDD ali za drugi HDD moras da dokupis kabel da ga nakacis jer su molim te strucnjaci iz HP-a smislili super kacenje za HDD... nabijem ih na organ za razmnozavanje...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: sve su to 13.3 ili 15.6 ja nisam vieo veci Mac ili Razer, mada ih na papiru im :: :: Ja bih isao na HP Workstation. Skupi su, teski su, mocni su...imao sam prilike da radim sa 15.6` modelom kao i sa Toshiba Satellite P500 od 19 :: :: http://www8.hp.com/us/en/campaigns/workstations/8770w.htm :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
Problem sa tim laptopom je sto kosta prilicno a kad ga pipnes deluje jeftino...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Asusov G750 mi ne uliva nešto baš poverenje, kvalitet uživo mi nije neki. Izmedju Alienware-a 17 i G750 ne bih razmišljao: uvek Alienware. __________________ Scourge of PCBerza
Dell Alienware je odlican samo sto je mnogo glomazan , kao i Asus modeli..
Radije bih isao na nesto elegantnije a tanje a da bude 100% u kvalitetu. Necu nikakvu plastiku i sl..Znaci dizajn,kvalitet,zavrsna obrada-hardver poslednje generacije.
Drugo nije uopste nuzno da bude neka uber grafika , cisto da nekad moze da se odigra neka igra.Lapi Topi mi treba vise za posao..
Doduse sve to sa dobrim setupom u sklopu konfiguracije ima i jaku grafiku..
E da , nisam obracao paznju od modela do modela ali treba mi i kvalitetna onboard kamera !!!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
evo svi su se izredjali sa zeljama. Ako ulazi i Mac u igru, to ti je najelegantnije i najpogodnije za pokazivanje (vidim da ti je dizajn najbitniji).
hardverski sve po toj ceni je vrh ponude. Ne znam za kakav posao treba da posluzi, ali mislim da se ne bavis grefikom kad to stavljas u treci plan. Onda sigurno neces pogresiti sta god da uzmes, a da nije neki plastikaner.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.