Naime imam problem sa programima, npr kad skinem incredimail i otvorim da ga instaliram dobijem ovu poruku:
C:users/...../downloads/incrediMailSetup.exe
The parameter is incorrect.
A pre svega toga nisam mogao da otvorim ni jedan program kao da su izbrisani, da li je virus ili nesto drugo? pomagajte, inace se ovo desava na caletovom lap topu.
Mani se tog bagovitog incrediMail-a. Pogotovo sto kruze zarazene verzije po netu. Ja sam iz sve snage pokusavao da nateram da mi radi, a kasnije je toliko bagovao da sam ga jedva uninstall. Jeste zanimljiv interfejs, ali brate, koristi Mozilla Thunderbird ili jos jednostavniji POP Peeper...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
kao sto rece VMARC. Razlog je sto koristis cirilicu, a nemas podrsku za diakriticke znakove za cirilicu. To je sve.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. Pocinio sam najveci grijeh od svih. Postao sam civilizovan. Korakira Melaine. Tempest brutos.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.