Kupila prijateljica ASUS X552VL laptop i ja joj rekoh da cu joj podici sistem, medjutim, drajveri imaju samo za win 8, a ona zeli win 7 sa razlogom* i sada je tu problem, da li neko zna da li imaju i gde mogu da se nadju drajveri za win7 x64, a prosto mi je neverovatno da su pustili samo za win 8. Hvala.
* Autodesk product versions of 2010 and earlier are no longer supported and are not included in considerations of Windows 8 compatibility.
Na poslu imamo AC 2007 i 2010, solidworks 2012, pa da se ja ne bih jurio sa kompstibilnoscu lakse mi je da stavim win 7.
:: Ubaci te drajvere od 8-ce slobodno na 7-cu.Sve ce raditi kako treba :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Meni je skoro sve pokupio kroz win update..ostala je mreza i usb 3.0... to sam skinuo sa sajta proizvodjaca..realtek 8411 mrezna karta i sa intelovog sajta Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver Download for WIN7/64bits...
evo i ja da se javim, do sad sam tukao po netu, isao po HW id pa sam tako nasao sta mi je trebalo, nesto sam skidao za lenovo pa je radilo na ovom, u svakom slucaju hvala svima na pomoci, zivi bili :)
nece bas svaki asus tako, instalira driver, ali izbaci uzvicnik, uz poruku da je doslo do problema, za koje me nije mrzelo, uz pomoc siva, pcwizard i hwid, identifikovao sam hw pa iskopao drajvere, za e552 instaliram 8.1/ aktiviram, classic shell i ne vide ni razliku u odnosu na 7...
:: Ali ne kroz autorun, vec iz foldera, za svaki drajver rucno pokreces setup :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.