Imam Asus k50AB,danas se samo ugasio i vise ne mogu da ga upalim.Lampica na punjaču svetli a kad ga uštekam u laptop lampica se ugasi.Drzao sam dugme za paljenje nekoliko minuta,vadio i vracao punjač,vadio i vracao bateriju i dalje ništa.Dal je otisao punjač,matična ili nesto slično?
Cim ti se punjac automacki iskljuci. Svakako prvo probaj sa drugim punjacem i sa izvadjenom baterijom. Ako i drugi punjac isto odraguje, onda mora ici u servis, da se vidi sta je u spoju. Mozrs i da pokusas da mu raskacis sve sta ti je prilazno, ostavi samo jedan RAM modul. Raskaci wifi, hard, moze i tastaturu ako si vican a kad podignes nju, otkaci i flat za LCD. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Sve sam probao,otvarao ga,ištekao polako komponentu po komponentu ali i dalje čim prokljucim punjac odmah na ponjacu prestaje da svetli zelena lampica i ne daje nikakve znake zivota.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.