Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Dell Inspiron 3537 vga drv
STRANA 1 OD 1
MACHINE Dell Inspiron 3537 vga drv 20.12.2013. 09:34 T56015

status: user
broj poruka: 5704
Znam da se pisalo o tome ali ako neko ima link za driver koji radi. Ovaj novi za AMD HD8670M za Win7 x64 naravno javlja gresku na uredjaju u Device Manageru. Neko je rekao da moze da se iskoristi driver iz prethodne serije ali ne znam koji je najbolji.

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC A jel si mu prvo instalirao drajver za Intel VGA? 20.12.2013. 09:44 #532935

broj poruka: 9420

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

MACHINE Re: A jel si mu prvo instalirao drajver za Intel VGA? 20.12.2013. 09:51 #532938

Ne znam redosled kako su radili u computer shopu u kom je kolega pazario. Dobio sam lap od njega sa preiinstaliranim Win7 x64 HP. Vidim fali SM bus driver i vidim usklicnik na AMD grafici, ostalo je OK

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
VMARC Re: Re: A jel si mu prvo instalirao drajver za Intel VGA? 20.12.2013. 09:58 #532940

Onda su ga odradili, svaka im cast :)
Uninstaliraj intel drajvrere i idi ovi redom:
Prvo driver za chipset, da ti resi SM Bus
Onda Intel VGA
Onda AMD VGA
Trebalo bi sve da proradi.

AMD ne moze da se pokrene po defaultu dok je Intel ne `pozove` prvi put kroz svoj driver. Onda se dalje podize uvek Intel po defaultu, pa tek onda AMD kada Intel to `proceni`, osim ako se striktno ne navede na High performance GPU kroz CP.

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: Ne znam redosled kako su radili u computer shopu u kom je kolega pazario. Dobio sam lap od njega sa preiinstaliranim Win7 x64 HP. Vidim fali SM bus driver i vidim usklicnik na AMD grafici, ostalo je O
:: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe
:: ::
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: :: with Retina displa
:: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: :: Turbo Boost up to 3.1GH
:: :: 8GB 1600MHz memor
:: :: 128GB flash storag
:: :: Intel HD Graphics 400
MACHINE Re: Re: Re: A jel si mu prvo instalirao drajver za Intel VGA? 20.12.2013. 11:36 #532952

Hvala VM !

da, problem je resen kad sam ubacio Intel HD 4400 driver, posto Win deafult koji su oni ostavili nije `budio` Radeon-a

:: Onda su ga odradili, svaka im cast :
:: Uninstaliraj intel drajvrere i idi ovi redom
:: Prvo driver za chipset, da ti resi SM Bu
:: Onda Intel VG
:: Onda AMD VG
:: Trebalo bi sve da proradi
:: AMD ne moze da se pokrene po defaultu dok je Intel ne `pozove` prvi put kroz svoj driver. Onda se dalje podize uvek Intel po defaultu, pa tek onda AMD kada Intel to `proceni`, osim ako se striktno ne navede na High performance GPU kroz CP
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
:: :: Ne znam redosled kako su radili u computer shopu u kom je kolega pazario. Dobio sam lap od njega sa preiinstaliranim Win7 x64 HP. Vidim fali SM bus driver i vidim usklicnik na AMD grafici, ostalo je O
:: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe
:: :: ::
:: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: :: :: with Retina displa
:: :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: :: :: Turbo Boost up to 3.1GH
:: :: :: 8GB 1600MHz memor
:: :: :: 128GB flash storag
:: :: :: Intel HD Graphics 400
VMARC U wellcome :-) 20.12.2013. 11:46 #532953

Ma vidis da su indijanci, samo su mu to otaljali...

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

stalex011 RE: 20.12.2013. 12:09 #532957

broj poruka: 285
Aj da se nadovezem na temu, slican laptop je u pitanju.

Ortak je uzeo Dell 3737 sa radeonom 8870M. Svi driveri instalirani sa dell sajta. dobar redosled instaliranja je bio. U pitanju je win8.1

U device manager nema zutih ni crvenih trouglica.

Kad se pokrene igra preko radeona FPS = 1
Kad se pokrene preko intela FPS = 40-60

Probao beta drivere sa amd sajta i onda je preko radeona FPS = 120
ali i brdo problema. npr nece kompjuter da se ugasi na shut down nego mora fast startup da se ugasi. pa onda kad se zaklopi ekran i posle podigne nece da se aktivira a pod power je stavljeno `do nothing` za `close lid`

zna li neko resenje za to?
darkodar Mani se toolkita za windows 8.1 zbog toga ti ne radi shutdown! 20.12.2013. 18:54 #533037

broj poruka: 131
@stalex011 to sto nece da ti se gasi to ti je do piratskog kreka za windows 8.1 ubaci novi windows 8.1 i koristi Windows 8.1 Activator By Ahmad Magdi v1.3 par puta krekuj sa njim run as adminitrator mora traje pola godine ali posle pola godine mozes ponovo da ga pokrenes , mani se onih toolkita sa torrenta i ja sam njih ubacivao i provalio da mi oni zeznu shutdown , zabode mi shutdown i onda mora preko dugmeta nasilno da ga gasim!
stalex011 re: 21.12.2013. 08:56 #533118

Nisam koristio toolkit, original je windows, a i office. I ne desava se kad se stave driveri sa dellovog sajta. Onda normalno gasi. Ali zato FPS = 1. A sa AMDovog sajta kad stavim, onda je FPS = 120 i ne mogu da gasim :/

operator re 21.12.2013. 11:42 #533137

broj poruka: 4262
@stalex011
Nesto je do tvoje instalacije ili kreka.
Sve najnormalnije radi sa tim modelom.
Zasada, nema reklamacija.

Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
stalex011 RE: 21.12.2013. 14:40 #533165

Probacu onda reinstall. Nema kreka, jer je original windows 8.1. A igra je LOL koja je besplatana. Instalacija windowsa sa originalnog diska. Mozda sam onda sjebao nesto pri instalaciji :/

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs