Acer Aspire 7520 nece da butuje ni sa HDDa, ni sa CD/DVD (i eksternog USB) ni sa USB Flesa.
Kada ukljucim sve normalno radi, mogu da udjem u bios (cini mi se da je sve u redu), prodje POST ekran i pojavi se kursor (koji trepce) u gornjem levom ekranu i nista se vise ne desava.
Probao sam sa drugom memorijom, bez HDDa, da u BIOSu vratim na difolt vrednosti i nikakve promene nema.
Prikaze boot menu, ali sta god da odaberem isto se ponasa. Uspeo sam da pauziram POST ekran i pri dnu pise ERROR CONFLICT PCI SERIAL BUS CONTROLLER IN SLOT 1 BUS 01 DEVICE 04 FUNCTION 00
Dobro je sto prikazuje boot menu. OK. Imas dva izbora. Prvi je da povadis SVE sta mozes, ukljucujuci i WLAN (na koji najvise sumnjam) optiku, bateriju, ostavis samo jednu memoriju, cak u ekstremnoj varijanti otkaci i tastaturu. Ostavi samo HDD, jer on nije u pitanju, posto se isto ponasa i bez njega. Ako budes dizao tastaturu (ovo uradi samo ako ne butuje posle sveg sto mozes da otkacis ispod poklopaca), onda otkaci i kameru i sve ostale konektore osim fleta za LCD. U BIOSu disejbluj sve sta mozes (ako ista mozes) tipa LAN, sound i sl...
Druga opcija je da pokusas da flesujes BIOS, ali za to ti treba posebno pripremljen USB fles.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: :: :: Prikaze boot menu, ali sta god da odaberem isto se ponasa :: Uspeo sam da pauziram POST ekran i pri dnu pise ERROR CONFLICT PCI SERIAL BUS :: CONTROLLER IN SLOT 1 BUS 01 DEVICE 04 FUNCTION 00
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.