da niko kod nas ne uvozi, sada bio u prolazu, svratim u min-min i megatron, ljudi samo sležu ramenima i prave se ludi, kao da im tražim jeftin macbook...
Nemam vremena ovih dana a trebaće mi podaci sa tog diska ubrzo tako da ću verovatno onda uzeti USB 3.0 fioku.
hehe, taman htedoh da se javim kako sam se snašao al eto nadje ti :D
A meni su kenjali kao u fazonu, što se `mučiš` kad imaš za smešne pare da kupiš, imaš da, ali ne u srbiji, najgore mi je to čekanje paketa i kad mi šalju od kuće nešto a ne iz kine pa putuje 2 svetlosne godine :)
Pregledao sam ebay,amazon, ima sve što ti treba ali kod nas mrka kapa... Ti si baš lepo ono ˝ubudžio˝ :) ali meni podaci trebaju najkasnije prekosutra, a pored posla ne stižem to sam da odradim. I jesu Kinezi brzi ali nisu baš toliko. :)
Tako da ćemo sad da preformulišemo. Jel ima potrebe izdvajati više od 1300-1400 din za fioku? Kakva su vaša iskustva? Našao sam par komada LCpower, USB 3.0, deluju solidno.
i ja planiram da uzmem neku eksternu fioku na 3.0 jer su zgodne, bila je skoro tema, svi su pozitivno ocenili LC power 3.0 fiokice, verovatno najkvalitetnije za te smešne pare kod nas
KUPI NAJJEFTINIJU. Te LC Power su sasvim korektne, ja ih imam nekoliko, sve su USB 2.0 i sve rade bez ikakvih problema. Mozes slobodno da ih kupis.
Ako ti je samo zbog podataka sa tog hard diska, onda kupi 2.0, a ako ces je ipak koristiti malo cesce, onda 3.0 bez razmisljanja. Razlika u brzini je svetlosnu godinu. Za tu akciju ti i ne treba HDD Caddy, jer je USB Rack prakticnije resenje. HDD Caddy je dobar samo u slucaju kada hoces da trajno ugradis drugi HDD/SSD u laptop.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Pregledao sam ebay,amazon, ima sve što ti treba ali kod nas mrka kapa.. :: Ti si baš lepo ono ˝ubudžio˝ :) ali meni podaci trebaju najkasnije prekosutra, a pored posla ne stižem to sam da odradim :: I jesu Kinezi brzi ali nisu baš toliko. : :: :: Tako da ćemo sad da preformulišemo. Jel ima potrebe izdvajati više od 1300-1400 din za fioku? Kakva su vaša iskustva? Našao sam par komada LCpower, USB 3.0, deluju solidno :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.