E ovako, treba mi neki tablet prvenstveno za čitanje stripova (u boji). Prvo sam razmišljao o nekom e-ink čitaču (svidela mi se ideja još kad sam saznao za to pre 4-5 godina), ali koliko znam još ne postoji u boji, tako da je ta opcija otpala. Pošto ne pratim šta se dešava na polju prenosnih računara, tableta, pametnih telefona, ne znam ni šta tačno trebam da gledam tako da mislim da je najbolje da kažem za šta ću da koristim pa mi vi preporučite nešto.
Stripova će biti najviše (bar za sada). Imam ih u .cbz/.cbr formatu ali imam i kao klasične slike (razni formati). Biće tekstova u .doc, txt, pdf i možda još nekom formatu elektronskih knjiga Klipovi u .avi, mpeg, mkv... Bitno mi je da baterija traje što duže, na šta verovatno utiče i veličina ekrana (oko koje se isto nisam odlučio). Preporučljivo je da ima Wi-fi. Za sada ne planiram nikakve igre. Cena do recimo 80-120 e.
Slicno pitanje sam postavio danas u temi `Podesavanje Samsung ue32eh5000` ali jos uvek niko nije preporucio neki tablet. Mislim da bi za te pare najbolje bilo uzeti neki Asus tablet.
uzmi ovaj ima IPS ekran od 8’’, rezoluciju 1024 x 768, dvojezgarni Cortex A9 1.6GHz procesor, 16GB za skladištenje podataka, zadnju kameru od 5Mpix HD rezolucije,Grafička kartica Quad Core Mali 400 MP uklapa se cena: http://bit.ly/18iMJHW
:: Za te pare samo Apple iPad 1st Gen. Bolji milion puta od svog kineskog smeća tipa GoClever, Prestigio, Wayteq :: :: Pritom je kvalitetniji i brži sa najboljim app marketom. IPS ekran, Alu telo, itd :: :: Imaš fenomenalnu Comic Zeal aplikaciju za stripove u kojoj recimo možeš da slažeš izdanja po kutijama : :: :: http://www.comiczealapp.com :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.