Pozdrav narode, potrebna mi je pomoc, hoce ortak da kupi laptop, pa da mu pomognem, pa sta vi mislite? ako nije problem u tehnomaniji ili u winwinu, tamo mi najvise odgovara :) moze neki predlog, sta je onako najbolje? (za winwin, gledati web cenu)
Fora sa tim asusom k52jb-sx039 je sto je proizveden 2010. godine i stoji u prodavnici vise od 3godine, zastareo model za tu njihovu sumanutu cenu od 63.999 din. i konacno su shvatili da ga nikad nece prodati pa su ga snizili 23.000 din. Samo sto sad za tu novu cenu mozes da dobijes 4gb ram i 500 gb hdd tako da ce im stojati jos 3 godine dok ne shvate!
:: Hvala ti puno, bas si pomogao :) pa da znam, ali nece drug vise da da kesa za laptop : :: :: Sta je fora sa ovim sto je snizen 23.000.. msm, 2gb ram :/ i 320gb, ali dobar procesor .. da li se isplati njega uzimati? :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.