Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Gaming laptop
STRANA 1 OD 1
s1ckstyle Gaming laptop 29.11.2013. 17:57 T55711

status: user
broj poruka: 155
Pozdrav forumasi. Danas me je drug pitao da li da uzima ovaj lap top
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/alienware-M17x-R3(i7_2630QM,8GB,2x750GB,6870M)-14999/
Posto vec znam da alienware kosta vise nego sto bi trebalo resih da vas pitam da li se isplati da uzima ovo, ili postoji nesto bolje za slican novac?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 29.11.2013. 19:18 #528858

broj poruka: 3008
Ako je gaming primarna namena neka kupi desk.

Moje misljenje, naravno.
djokosrb Ni pod tackom razno 29.11.2013. 19:22 #528859

broj poruka: 6875
Moze da bude Alienware koliko hoces,ovo je preskupo za performanse koje nudi.A i matoro poprilicno,vec dve generacije iza cpu i gpu.
Za taj novac Asus Rog G750JH sa gtx 780M grafikom(najbrza trenutno mobile grafika),imas test lapa na benchu,fanstastican lap u svakom pogledu(cak i u termalnom).
Ovde je najjeftiniji:
http://a-maze.co.rs/products/11467/asus-g750jh-t4086d.html
Ako vec oce gaming lap to je to,mada ne vidim svrhu uzimanja gaming lapova,ali dobro.

Ova gtx 780M ti je po performansama na nivou gtx 660 ti deskop grafe,sto je samo po sebi sjajno za lap,ali opet kazem 175k za lap :)Nzm desk je desk u svakom pogledu,bez obzira sto su Asus Rog lapovi fantasticni.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

gman a hoce covek laptop 29.11.2013. 20:39 #528869

broj poruka: 1111
samo trazi sa sto boljom grafom, uz to uvek ide i sasvim dovoljan cpu i dovoljno rama
ne mogu ti reci sad napamet koje fele i modeli, znam samo da treba dati otprilike 1500eura
alienware je skupjli samo, ako ne i duplo, pogotovu ako su isti delovi

p.s. kupovao sebi kad sam radio na brodu, igre su bile jedini izlaz, i poneka veca havarija na brodu

ulsi

s1ckstyle re: 01.12.2013. 03:04 #529094

broj poruka: 155
Covek ima kuci desktop. Ovo uzima da ubija vreme na poslu, barem je meni tako rekao.
Preporucicu mu onaj Asus gore.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs