Ljudi ovde ima neka fora al ne mogu da se setim... Ne instaliram prvi put Windows itd.. al neda mi da instaliram Windows 7 niti da napravi particije. Znam da ima neka fora sa skrivenom particijom jer je na njemu LINUX glupi :S I onda ne mogu da instaliram Windows. :( Neko je nesto skoro pisao slicno... u BIOS-u mi stoji Legacy BIOS nije UEFI ... i na AHCI je (al i kada sam menjao nije resilo) ... Koja je bese caka.Kao da je zakljucan. Kada ubacim Hirens CD da i ucitam MINI XP ..cak i ne vidi HDD? i nece da mi ucita one programe za formatiranje harda i da vidim sta ima od particija. izgleda skroz zakljucan a veze nemam kako da ga otkljucam.. MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
1. Da li instaliras Win 7 sa USB flesa? Ako da, onda promeni USB (ubo si ga u USB 3.0 a moras u 2.0) i proradice sve. 2. To sto ti iz Hirensa ne vidi disk je upravo zato sto ti je u AHCI modu. Stavi IDE mod i videce hard, mada za tim nema potrebe ako si ubo fles u USB 3.0. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Resio sam sam slucajno... Nego mi za HDD u BIOS-u stajalo FROZEN, a sada je odjednom CLEAR i sve radi? WTF... I ide instalacija..al sada imam drugi problem na ovom mom kompu..ako moze pomoc :( MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
.Zabagovao mi na racunaru USB... Nije ga video u My Comp. a u Disk Man. jeste... pa sam mislio da je prso Win ili Flash.. a ono trebalo da promenim Slovo DRIVE-a tj. USB-a, a ne znam sto to odjednom. Glupost. Sve u svemu. Moze da se brise tema :) Hvala jos jednom MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.