pa uzeh ga od bas dobrog drugara,znam da je radio besprekorno jer mi ga je davao da se posluzim e ne lezi vraze...donesem ga kuci pre neki dan,nakacim na punjac,mrtav nigde da lampica zasvetli otvorim sve je kao novo,nije otvaran,nema tragova vlage,izvadim hard i memoriju i vrnem nista... ostaje mi bios baterijica,e sad kveker ona je zalemljena na plocu,nemam uza se lemilicu,jel postoji neko drugo resenje il moram odlemiti pa zalemiti...
Niste razumeli coveka - moguce je da baterijica pravi kratak spoj
25.11.2013. 20:27
status: user broj poruka: 10997
pa MORA da se odstrani. Ponavljam: moguce je (mada ne mnogo verovatno). Pretpostavljam da na to misli kada kaze ono u vezi ``kvekera``... Skar, jesam li te ja pobrkao sa nekim ili ti zaista zivis u Zrenjaninu. U slucaju da smo sugradjani, mogao bih da navratim do tebeka sutra/preksutra, pa da to odradim vrhunskom lemilicom.
ma nije to problem,probllem je sto sam imobilizovvan,tj moram da lezim,inace bi skoknuo do tebe,za sada ne merem... ne mora da znaci,znao mi se bios zapucavati na desktopu,mrtav komp... doduse mozda je neka komponenta falicna,tako da cu da mu vrnem nazad,pa nek on proba ..da se ne zajebavam
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.