Posto se bas niste izjasnjavali u mojoj prethodnoj temi prinudjen sam da otvorim novu. Ljudi od vas mi zavisi sta cu kupiti, verujte mi na rec.
Dakle treba da uzmem lap top sa cenom oko 80k. 5k vamo tamo. Za all around upotrebu, dakle od office-a, multimedije, pa do gaminga. Sto bi se reklo jedan studentski lap top sa sto sirim spektrom mogucnosti.
Taj Asus je preskup, mislim da ga i5 kida taj amd procesor.
:: http://goo.gl/jQ7xP :: :: a to bih rekao da je odlučujuće za gamin :: :: lenovo jeste bolja šminka, ali ako si gamer u ovom slučaju drugi je po meni bolji izbor
jesam iz vojvodine, ali budi malo konkretniji. ali odmah da ti kazem, ako je neka privatna prodaja ili nesto slicno, od toga nema nista, posto ce ovo morati da se placa preko racuna, sa sve pecatom firme prodavca. tako da se ne zavlacimo bzvze. :/
Novi Sad. Par veleprodaja mi duguje kes, pa da ga izvucem koliko-toliko. Odgovara mi bilo koji vid saradnje, koji se placa u kesu. Naravno, zavisno od toga za koji se laptop odlucis, od toga zavisi i koja veleprodaja. Naravno, cijena ce prema tebi biti maloprodajna. Princip je sljedeci. Idemo do veleprodaje i oni ovjeravaju sta ti treba, a ja odmah od njih uzimam kes. NJebem se sa njima vec pola godine, ne mogu da izvucem svoj novac, pa je ovo jedan od nacina. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.