u pitanju je Amilo pa 3553 ,procesor amd turion ultra ,skinut i ociscen hladnjak ali i dalje visoke temperature u mirovanju 60 -70 c ,sta uraditi ? TMI = Too Much Information
sve je naleglo kako treba cak sam i dva puta proveravao ,hladnjak je iz jednog dela pokriva i procesor i grafiku,grafika 40 c a procesor 80 TMI = Too Much Information
Da li si mozda odvajao hladnjak od ventilatora (ako je takav sistem) i ocistio tepih koji se obicno nahvata na rebrima? Pretpostavljam da se ventilator vrti, da li si i pastu zamenio?
:: u pitanju je Amilo pa 3553 ,procesor amd turion ultra ,skinut i ociscen hladnjak ali i dalje visoke temperature u mirovanju 60 -70 c ,sta uraditi :: TMI = Too Much Information
heatpipe odradio svoje, imao sam na svojoj grafickoj hladnjak windforce II koji nije htio da hladi uopste, cip se grijao ko lud a pajpovi i rebra hladni.
:: heatpipe odradio svoje, imao sam na svojoj grafickoj hladnjak windforce II koji nije htio da hladi uopste, cip se grijao ko lud a pajpovi i rebra hladni :: :: AMD FX 8350 Eight Core 4.0GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 / Cooler Master GX 550 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.