Posto nisam u Beogradu poslao sam po ocu i u servisu su mu rekli da racun jeste njihov ali doticna tastatura nije? Tastatura izgleda nema nikakve serijske brojeve ... Kvar se sastoji u tome da ima stalno zakucano slovo K i potpuno je neupotrebljiva. Nemam nameru da se fizicki razracunavam za 2500 din, ali krivo mi je da poklonim bezobraznicima pare, da li mogu da se pozovem na zakon tj inspekciju?
Nece ni oni da se cinaju sa inspekcijom za 2500 din. Prvo ih upozori da ces zvati inspekciju, ako te iskuliraju ti je i pozovi. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Inspekcija nema vise nadleznost, jedino mozes da kontaktiras drustvo za zastitu potrosaca poyrazi pomoc. U slucaju da ne mogu ti pomognu zapreti im tuzbom, a ako i to ne upali jedino ti preostaje da uletis u servis i da raspravis.
Iz mog iskustva, u ovakvim slucajima dok ne uletis i dok ne vide da ti je pala roletna na oci ima da te ignorisu i zavlace.
Problem je sto sam ja poslao po ocu i obzirom da je star covek , oni ga smantali, a on nije imao nikakav argument. Videcemo sta ce da se desi kad odem ja tamo. A u medjuvremenu ja sam pretpostavio da je najbolje da se ovde informisem sta mi je ciniti...
Ma k0je poklanjanje jes t lood, uleti u tu radnju I musku zatrazi novu ti daju. Sta je tebi?
:: Problem je sto sam ja poslao po ocu i obzirom da je star covek , oni ga smantali, a on nije imao nikakav argument. :: Videcemo sta ce da se desi kad odem ja tamo. :: A u medjuvremenu ja sam pretpostavio da je najbolje da se ovde informisem sta mi je ciniti... :: ::
skini k taster i vidi da nije zaglavljena gumica .. lako se skida i vraca taster
pod 1. na osnovu cega misle da nije njihova tastatura ? svaka tastatura ima nalepnice pozadi ... model , bar cod, serijski broj , i gomila drugih podataka ..
nazovi ih telefonom i pokusaj da budes fin .. ako vrduckaju .. povisi ton .. ako i dalje vrduckaju .. reci im da ce ih pozvati tvoj advokat !!
Nisam zeleo da pokusavam da skidam taster posto je nova pa ne bih zeleo da se primeti bilo kakvo cackanje, medjutim instalirao sam key tweaker i deaktivirao slovo K i kad sam upalio opet laptop, onda je kucala tackica neprekidno, sto znaci da je ceo vod u kratkom spoju?
Na zalost nista nisam uradio sa tastaturom, ocigledno su u doticnom servisu ubedjeni, da oni meni nisu dali tu tastaturu. Ona se u medjuvremenu ofucala i nisam imao volje da idem u inspekciju ipokazujem je kao novu nekoriscenu i to je kraj price. Jedino logicno objasnjenje je da su oni nekakvom greskom u servisu meni dali neku odbacenu tastaturu misleci da je nova?
Ko pita, njega magarce. `Smem?` - `Ne smes.`. `Moze?` - `Ne moze.`. `Das?` - `Ne dam.`. Ko ne pita, nego uzme sta mu treba (npr.) - njega ne diraju.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.