V5 dolazi sa 8GB memorije, za V3 kažu da je brži,ali HP ima grafičku kartu 2GB, dok ostali samo 1GB. Koristila bih za rad sa grafičkim programima (Photoshop CS6, Illustrator CS6, 3DsMAX ...)
I ulozi u neku dobru tablu, ja stvarno ne znam kako se `dizajnom` (sta god to znacilo, kako drum primeti), moze ozbiljno baviti misem i tastaturom. Naravno, ako imas para, mazni neku touch screen radnu stanicu. Pa k`o Dzejson: http://www.youtube.com/watch?v=fuMcthVyJDY
@Jovan Hvala, sad kad sam stekao status mudraca necu vise da se javljam da ne narusim tu finu iluziju :p
Nema potrebe za prozivkom,ja sam samo predložio bolji lap od onih koja je ona navela za neki `razuman` novac,ovde mislim na uređaje od 350-400e...
I ja sam više za predlog za destkop,ali ako devojka traži lap-ko smo mi da pametujemo i ubeđujemo je u suprotno!
toto je piča,ja tam domov...
:: :: I ulozi u neku dobru tablu, ja stvarno ne znam kako se `dizajnom` (sta god to znacilo, kako drum primeti), moze ozbiljno baviti misem i tastaturom. Naravno, ako imas para, mazni neku touch screen radnu stanicu. Pa k`o Dzejson: http://www.youtube.com/watch?v=fuMcthVyJD :: :: @Jova :: Hvala, sad kad sam stekao status mudraca necu vise da se javljam da ne narusim tu finu iluziju : :: :: ::
Ne, nisam te ni na koji nacin prozvao, nisi me razumeo. Naprotiv. Jednostavno sam mislio da si dizajn s pravom stavio pod navodnike jer nije navela kakav dizajn je tacno u pitanju. Svasta moze da se dizajnira, od igle do lokomotive. U tom smislu sam te pomenuo. Sve ok.
bih ti preporucio da sklopis desktop racunar i kupis kvalitetniji monitor sa sto vernijim prikazom boja. A sto se samih komponenti tice cpu sa 4 jezgra i minimum 8gb rama, ssd je preporucljiv. Te 3 stvari su kljucne za PS i AI.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.