Pozdrav svima, planiram u poslednje vreme da nabavim neki tablet i ovaj novi neksus mi je bas zapeo za oko... prvobitno zbog cene...
ali sve sto vise i vise citam o njemu sve vise nailazim na probleme tipa GPS i Touch... na kraju ispade vise nego ocigledno da taj tablet izlazi iz fabrike sa prilicnim felerima...
pa me interesuje da li neko ovde poseduje taj tablet, kakva su mu iskustva... ako neko zna koliko ce cesto desava da se dobijaju takvi felericni, da li je problem da se zamene za drugi (garancija) i tako...
nemam nexus 7 vec memopad hd7 i za mesec dana koriscena ni 1 problem osim par restarta... iskreno kada sam kupovao nisam video razlog zasto bih davao 14000 vise za nexus, posto mi igre bas i nisu prioritet...
znam da bolje nema za te pare samo mi je cim i dlaje... bavim se programiranjem za android... sa tim felerima o kojim pricaju maltene da mi je neupotrebljiv pogotovo ono sa tacom... to nikom nije upotrebljivo :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.