Dal neko zna dali se hp 6830s moze napuniti sa dell-ovim punjacem gledao sam na netu da je razlika u volati samo 0,5v,koliko sam po oku video isti su dzekovi al nesmem da ga bocnem da nebi bilo puf,takodje napominjem da nemam punjac za hp Opet dali da uzimam one unierzalne ili ne.Sta mi predlazete? hvala Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.8Ghz Thermalite ifc 14 Msi GTX580tf 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
isti je djek ali su kontra polovi sjeb...s lap top ne mogu ni univerzalci nemaju to kacenje u opcijama imas zamenske za hp (replecente) sa smart djekom i odgovarajucim polaritetom
Imam potpuno nov, originalni punjac za tvoj laptop
02.11.2013. 10:56
status: user broj poruka: 9420
Sa godinu dana garancije. Dakle ne ovi zamenski, sto imas po oglasima, vec od uvoznika. Imam i jedan isto originalni sa raskantanim dzekom, ali radi. Posalji mi mail, ako ti je interesantno nesto od toga. Ne zezaj se sa Dellovim punjacem. Dell sa HP punjacem provereno ne radi, a koliko se secam ne radi ni obrnuto.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.