Imam problem sa tabletom Polaroid, na knjizici pise model MID0714PGE01. Tablet stoji i ceka email i password. Znaci nije stuck, ali ne moze ni da se upotrebljava. Procitao sam ` ceo ` internet i sva uputstva, http://goo.gl/dv8STt kazu da treba da se uradi upgrade firmware-a. Ne moze da se uradi upgrade zato sto tablet nema dugme home koje se spominje u proceduri. nekoliko modela sam ddl, ali nijedan nema uputstvo bez home-a. Sav besan probao sam da drzim volume power itd.. i postigao sam da ne startuje, ali je vidljiv u kompjuteru, izgleda ceka upgrade. Posto polarodiov program ne pokusava da programira pitanje glasi:
Da li ima neka alternativa za programiranje tabletova ?
Mozda ce jos nekom zatrebati u borbi protiv neposlusnih tableta... Evo danas sam otvorio xda forum i primetio sam da Prestige ima isti software za programiranje kao moj Polaroid. Samo sto uputstvo vise prilici mom Polaroidu nego originalno. U originalu pise da drzim home taster koji ne postoji, a kod Prestige se trazi da drzim volume+ i 10 puta kliknem power. Problem je sto sam ga juce ubio jednim udarcem i ne pomaze ni drzanje volume ni powera?
Evo uspeo sam da ga upalim podigao se iz boot-a. Ja sam mislio da sam ga brickovao, u stvari on je ocekivao program. E sad imam ovaj drugi problem sto si ga ti spomenuo :) izgubio je funkcionalnost ekrana. Moracu da pocnem da jurim pravi software ili da ubacim Uberoid.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.