Zvao me juce burazer, treba da uzme laptop. Budzet 60000din. Covek ima svoj posao, pa mu treba za poneku prezentaciju(retko kad), uglavnom fakture, mail-ovi i slicno. Napomenuo je da je imao pre neki HP od 17` i da mu je to veliko. Znaci neka 15-ica :) Ja laptopove mrzim i nisam u toku sa istima, pa bi zamolio par predloga. Pozdrav
je imao HP-a i pošto je poslovna varijanta neka uzme HP 4540s sa I3 i može, a i ne mora sa integrisanom grafikom. Ukoliko bi malo više fensi, a i dalje poslovan neki od sleekbook-ova. support normality
Nisi rekao da l` treba legalan Win? Ja bih isao na neki Dell zbog 3 god. garancije.
:: Zvao me juce burazer, treba da uzme laptop. Budzet 60000din. Covek ima svoj posao, pa mu treba za poneku prezentaciju(retko kad), uglavnom fakture, mail-ovi i slicno. Napomenuo je da je imao pre neki HP od 17` i da mu je to veliko. Znaci neka 15-ica :) Ja laptopove mrzim i nisam u toku sa istima, pa bi zamolio par predloga. :: Pozdra :: :: :: i5 3570k @4.7 + Corsair H50/P8Z77-V Deluxe/HyperX Beast 2x4 @1866/Asus GTX680 OC
odusevio sam se izgledom, dizajnom, bas lep (S-line). Posto je juce tokom dana uplacen (za moju devojku inace), danas mi stize na instalaciju OS-a pa javljam kakav je, mislim da je perverzija :D
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Posto je gornji budzet ravno 60k, neke modele nisam ni gledao. Od onoga sto sam gledao, najvise me privlaci Asus: http://goo.gl/9JtJ8G koji je Dexter predlozio. Da li neko zna neki razlog zasto treba da se zaobidje ovaj model, ili da zovem burazera da ide u kupovinu?
60k dinara se ne daje za plasticne laptopove, pogotovo ne za one sa napucanim hardverom. Gledaj nesto iz HP Probook serije za te pare ili Asus K seriju (alu) a ne X (plastika).
Evo, na ovom pise njegovo ime, i jos ce da ustedi 8K
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Posto je gornji budzet ravno 60k, neke modele nisam ni gledao. ... Da li neko zna neki razlog zasto treba da se zaobidje ovaj model, ili da zovem burazera da ide u kupovinu :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.