instalitam win 7 na asus x502c lap top i nema sanse da se registruje-aktivira win a uradio sam isti sistem kao kod mene na pc-u i sa daz-om ga opusteno sredio. Ovde nema sanse! Cak ni cd sa drajverima nije kompaktibilan sa win 7 vec sa win 8???? Molim vas ako neko zna kako da to resim,neka pomogne. Hvala vam mnogo unapred. Pozdrav
Što se tiče aktiviranja Windows-a, pokušaj sa programom Remove Wat (ako hoćeš mogu da ti pošaljem mejlom). A drajvere skini sa zvaničnog sajta za tvoj model.
imam taj program,ali nisam znao da li ga registruje i da li radi normalno update. izvini peki,ali nisam razumeo bas odgovor, da li mislis da to stavim u biosu?
evo ti ceo postupak: Skini MBR skeniranje,u Bios-u namesti boot Windows DVD without UEFI,repair options,command prompt,kucaj sledece: diskpart list disk select disk 0 clean convert mbr create partition primary select partition 1 format fs=ntfs quick Instaliraj windows Upustvo je pisao MDL Developer / Mod ` DAZ`
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.