Za programe i multimediu u principu. Ne treba neki jak GPU ali svakako da je nesto korektno. Nisam pratio scenu neko vreme pa ne znam sta bi bio besy buy, a i generalno nikada nisam bio upucen nesto u laptop-ove.
SSD bi bilo fino ako ima, ali ne mora jer se uvek moze kasnije staviti
To bi najbolje bilo da sam pregledas specifikacije i nadjes kompromis.. Pocni od Dell-a , po meni je to ok , mozda cak i najbolji izbor zavisno od modela ali svakako ako nadjes model videcemo dalje..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Tom DELL-u je monitor kesa... Ni tamo ni ovamo... HD+...
A ni taj CPU mi nije jasan... DELL uvek mora da ima egozticne modele...
Elem ako neces mnogo da ga cimas tamo vamo uzmi neki 17` po mogucstvu FHD...
Meni je na mom Y500 FHD i mozda je presitno na 15.6` i Win7, prikaz na ekranu je nekako bio prijatniji na originalnom Win 8...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Meni se ovaj po specifikacijama dopada. Sto mu je ekran los?
U principu evo ovako da malo preciziram
i5 ili i7 quad core tj. moze dual ali sa 4 thread-a. 4-8GB DDR3 GPU nesto OK za multimediu, igre ne HDD 500GB dovoljno SSD - bonus Ekran - full HD najbolje, ali ne mora
Ostale neke sitnice, prikljuci itd. nisu nesto bitni ... :)
Inace moze i Lenovo, moze sve i svaka firma za koju se smatra da je OK, garancija od barem 2god. i to je to
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
To sto tebi treba, imas za mnogo manje od 800-900e. Jedino su problem malo ssd-ovi, jeftiniji laptopovi nemaju ssd(pretezno) ali mozes da ugradis valjda...
:: Bruka, dopada mi se. Ima bluray? Jel on cita i CD/DVD? :: :: @mixer93 pa daj neki predlog onda :) to je max budzet, ako ima za manje tim bolje :: :: :: Poprilicno jak hardver sa full hd rezolucijom. :: :: :: :: http://itsvet.com/proizvod/asus-n76vz-v2g-t1237-intel-core-i7-3630qm-2.4ghz-8192mb-1tb-blu-ray-17.3%27%27-fullhd-freedos/comp_comp_laptop/20/1178 :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.