GT635M je preimenovani GT555m kojeg ima drugar i to je danas po meni minimum. Igre tipe dota 2 i cs go tera odlicno,starcraft 2 na medium(doduse njemu je Dell sa full hd ekranom),fudbal normalno radi odlicno.World of Tanks moze na toj rezoluciji lapa,komotno medium-high detalji 40-50fps. Dok recimo bf 3 da bi multi bi mogao na 50-60 fps medium detalji i svi filteri off,na toj rezoluciji,sto je sasvim dobro za taj novac,krace receno igrace sve.
Ali kao sto rece Adzem gaming da ima prostora i da buducnosti nesto igra ispod 750e,tesko odnosno ispod GT 750m nista.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
za te novce dobijes hd7650 ili mozda hd7750, ako te osere (guram amd jer daje vise za novce) sto ako je full hd ekran, je malo da se sve tera kako valja mada ce raditi sve nove igre
p.s laptop se ne mozee drzati u krilu kad je isti u full load-u, been there, done that...
kupis sebi lepo desktop za te novce i to je to ili se za 500e zadovoljis sa sa nekom sredinom minimalno brzom grafikom i picis flash igre ili neke mnogo manje zahtevne/starije igre, recimo source peva na tim bednim mobilnim (office) grafikama
Znam, znam, sve znam. Lap i gaming ne idu zajedno a narocito ne za ovu cifru. U poslednje vreme najvise igram WoT i PES a smorio sam se da po terenima vucem ceo komp + monitor. Zbog toga sam poceo da razmisljam da uzmem neki Lap do 500 evrica. Mislim da bi mi zavrsio posao. U svakom slucaju svima hvala, sigurno cu se odluciti za jedan od predlozenih.
@pmfrulez Jel to stigla prinova? Ako jeste cestitam sa zakasnjenjem...
Pozdrav...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
dobio sam sincica pre nedelju dana ...sada sam u crosfire modu :)
Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
laptopa koji sam postavio ...majmuni su prvo za grafiku stavili cistokrvni gt 640 sada vidim da su izmenili i verzija je slabija 640 LE...Ali mislim da je laptop sa ovim procesorom...8gb ram-a i ovom grafikom koja je ja mislim najbolja u ovom cenovnom rangu...najbolja gaming kombinacija...dva drugara su ga uzela na moju preporuku izgledna ugledno ne pregreva se...pokrece bf3 mp bez problema tako da se iako to nije moze nazvati solidnom gaming mahinom
ispada da je bliza 640m nego 635m i 555m ispada da su samo malo oboreni taktovi od 640m i to je to...ako ne laze stranica postavio sam pitanje na winwin-ovoj stranici jer sam video da reklamiraju ddr5 grafiku i isto su tako napravili gresku da je 640m cistokrvna ubedjuju me da je ddr5 grafika mada na zvanicnoj dtranici ne pise tako
ma za wot i pes je i vise nego dovoljno ...bez stucanja moze bf3 mp na 1360*768 na low medium setovanju...nisam merio fps ali vidi se da klizi :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.