Dakle, ortak treba da kupi novi laptop posto ide da studira van domovine, a posto se ja zaista slabo razumem u ovu vrstu racunara, potrebna mi je vasa pomoc.
-budzet je oko 50000 dinara -namena je uglavnom `studentska`, dakle multimedija, malo programiranja vezano za struku i da se potera neka igra tipa PES, 2K i slicno, sto tecnije -eventualno lep dizajn, izrada
kvalitet izrade je dobar...bf3 mp pokrece bez ikakvog problema i stucanja.... za ovu paru jednostavno nemas bolju kombinaciju...i jacu grafiku od ove laptop se ne pregreva vent nije bucan ni pri igranju pomenute i jako zahtevne igre sto me je ocaralo ...dva moja druga su na moju preporuku uzeli ovu masinu...i niko se jos nije pozalio ....uzimaj dok ima na lageru a mislim da ce brzo da ode
slazem se da je fujitsu u proslosti imao problema sa gtafikama zelenim serije 8000 moje licno misljenje je da sada ne stoje tako lose...pozdrav
Phenom IIx4 955 Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate 1TB NZXT Lexa S Black Shark 8GB/1866MHz LC Powe LC6650GP3 http://tinyurl.com/7rgqpg9 Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.