Treba mi jeftin tablet (Android) sa GPS-om... sa cenom do oko 8000 din, sto znaci dovoljne su sasvim skromne tablet karakteristike koje se mogu ocekivati za te pare...tj. zapravo uredjaj pre svega treba da bude pogodan za GPS navigaciju, a tablet funkcionalnost je samo bonus... idealan bi bio Blueberry NetCat M-05, ali koliko vidim, njega nazalost izgleda trenutno vise nema u prodaji...
Ima li neko predlog za nesto slicno? Ali da ne bude u rangu iole skupljih, 8000-9000din max...
za istu namenu kao i tebi sto treba, dakle prvo gps pa sve ostalo i mogu ti reci da me je odusevio kako radi IGO MY WAY na njemu, satelite hvata u roku od 10-15 sec i nema kasnjenja u toku voznje, po izlasku iz tunela kad mu se izgubi signal prvo zapamti poslednju brzinu kojom se auto kretao i virtuelno pokazuje da se auto i dalje krece i da bi nakon izlaska iz tunela vec nakon samo 2-3 sec ispravio gresku tj vec se povezao na satelite, 8gb memorije od toga dostupno 6.4gb korisniku, vise nego dovoljno za celu evropu sto nije slucaj sa telefonima srednje i nize klase a pritom mogu slobodno da kazem da mu navigacija daleko bolje radi od bilo kog telefona koje sam uporedo isprobao (s2,s3,s4, blade, neki alkateli, l5 i l7), a da tek ne pricamo o dijagonali od 7 inca, ideala, telefoni premali a ranije sam koristio tab od 10 inca koji mi je zaklanjao pola vidnog polja, dakle za navigagciju samo trazi 7inca ako ne nadjes ovaj, nema ko nije potvrdio ovo sto pisem a predhodno video.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.