Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Cudan problem sa Asus K53U-SX158
STRANA 1 OD 1
X-calibar Cudan problem sa Asus K53U-SX158 23.09.2013. 21:57 T54749

status: user
broj poruka: 23
Juce upalim laptop sve radi, ali nece ni jedan usb prikljucak da radi to sam primetio jer mis nije radio. Nastavim ja sa tacpedom da koristim laptop ugasim ga i ostavim par sati da stoji. Predvece pokusam da upalim kad ono cuje se da su se kuleri zavrteli ali crna slika stoji, ni zvuka nema da se windows pali. Probam par puta restart, da udjem u bios nista, samo crn ekran. Jutros da ga odnesem na reklamaciju, i ajd upalicu ga jos jednom kad ono gle cuda proradio sam od sebe. Jel zna neko sta bi mogao biti problem posto laptop cesto koristim i potreban mi je i ne bi da mi izbaci crni ekran opet kad mi bude zatrebao za posao ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Mogucnosti su mnogobrojne - najverovatnija je ta da postoji neki 23.09.2013. 22:06 #515903

broj poruka: 10997
nepouzdan spoj na ploci (kabl ili hladan lem). Za pocetak, probaj da ga rasklopis, povadi sve konektore do kojih mozes da dopres i vrati ih na svoja mesta... Ako te ne mrzi (i ako smes da rizikujes) povadi i sve komponente iz slotova (memorijske stikove i drugo) i vrati sve na svoja mesta...

X-calibar Re: Mogucnosti su mnogobrojne - najverovatnija je ta da postoji neki 23.09.2013. 22:17 #515906

broj poruka: 23
:: nepouzdan spoj na ploci (kabl ili hladan lem). Za pocetak, probaj da ga rasklopis, povadi sve konektore do kojih mozes da dopres i vrati ih na svoja mesta... Ako te ne mrzi (i ako smes da rizikujes) povadi i sve komponente iz slotova (memorijske stikove i drugo) i vrati sve na svoja mesta..
::
::
:
Iskreno nisam jos do sada otvarao laptop, a i imam garanciju ali nesto mi se bas i ne nosi u servis da ga drze tamo mesec dana. Probacu nekako da ga otvorim ako nista drugo..
codeus Re: Re: Mogucnosti su mnogobrojne - najverovatnija je ta da postoji neki 24.09.2013. 09:12 #515970

broj poruka: 4054

ako ga otovoris ..cao garancija .. stikeri na sve strane ukoliko pokidas i jedan ..nema garancije vise

ako se to cesto desava nosi u servis .. ukoliko se desilo samo jednom - nista strasno .. svakom moze da se desi da omane jednom .. mislim purica

:: :: nepouzdan spoj na ploci (kabl ili hladan lem). Za pocetak, probaj da ga rasklopis, povadi sve konektore do kojih mozes da dopres i vrati ih na svoja mesta... Ako te ne mrzi (i ako smes da rizikujes) povadi i sve komponente iz slotova (memorijske stikove i drugo) i vrati sve na svoja mesta..
:: ::
:: ::
:: :
:: Iskreno nisam jos do sada otvarao laptop, a i imam garanciju ali nesto mi se bas i ne nosi u servis da ga drze tamo mesec dana. Probacu nekako da ga otvorim ako nista drugo..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs