213 MB - unutra je .ISO fajl sa 32 programa - samo snimis na CD i sa CD pokreces odgovarajuci program. Ovako sam ga isprobao i odlicno radi, Unutra je uputstvo za pokretanje sa USB flesa (ako lap nema CD ) ali to nisam probao.
P.S. Programi su za pass biosa i pass OS. pozz gavra Beograd
Hvala na trudu, ovaj cd izgleda obecavajuce. Na zalost ne stize ni do boot-a, ni do setupa, odmah trazi password mmicu mu... Probao sam da izvadim hdd, probao sam da izvadim cd-rom ali ne polazi sa mrtve tacke :(
Probao sam da drzim power taster, ali nisam insert... Probacu, ali ce biti problem posto cu da drzim i palceve u istom trenutku. A sto se tice koda nije mi dao, samo se ugasi, kad mu dam treci put zaredom pogresan pass..
:: Probao sam da drzim power taster, ali nisam insert.. :: Probacu, ali ce biti problem posto cu da drzim i palceve u istom trenutku :: A sto se tice koda nije mi dao, samo se ugasi, kad mu dam treci put zaredom pogresan pass. :: :: ::
Sinoc sam ga ostavio 15 minuta sa stisnutim tasterom insert (zaglavio sam sa starim hard diskom odozgo) nista se nije desilo, takodjer sam probao pogresne passworde vise puta, opet nista... Znaci sa eprom programatorom moze da se obrise, steta sto je star pa mi se cini kao previse posla. Izgleda da ce ipak otici u rashod...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.