Dal je neko probao ovaj tablet, zanima me pre svega kvalitet displeja tj uglovi gledanja. Ili je bolje dodati za asus memo pad. Treba mi inace nesto za citanje stripova, izmedju ostalog.
HP Slate 7 ima TN panel sa 1024 x 600 rezolucijom. U pitanju je dual core Rockchip A9 SoC, sistem je još uvek na Android 4.1.1 i ne zna se kada će update na 4.2 ili 4.3 (a sledećeg meseca izlazi 4.4). Takođe nema ni GPS ni Bluetooth.
Asus HD7 ima IPS panel sa sa 1280 x 800 rezolucijom. U pitanju je MTK Quad-core 8125 A7 SoC, sistem je 4.2.2.
Tih 1-2K dinara razlike mislim da nisu dovoljna ušteda u odnosu na HD7.
Mada pogledaj i oglase, zbog izlaska novog modela stari model Nexus 7 se može naći za ~150€ za 32GB WiFi model, svi su uglavnom sa godinu, godinu i po dana garancije, gledaj da je kupljen lokalno ili u Evropi, a stari N7 šije i HD7 i Slate 7 samo tako.
Da li na androidu postoji aplikacija koja dozvoljava editovanje, tj popunjavanje polja u formi u MS Access-u? Koliko vidim panacea dozvoljava samo pretragu i otvaranje, tj. pregled podataka u tabelama. Inace cu najverovatnije uzeti asus memopad hd7. Ne smem da rizikujem sa polovnim nexusom, i hd7 ce mi zavrsavati sve poslove bez problema.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.