Rec je o HP dv6000 seriji lap topova.Poceo je da se zamrzava ceo racunar. Menjao sam HDD, memoriju,optiku i nista ne pomaze.Na kraju sam provalio da ne zamrzava sliku kada ga ne diram . Dovoljno je da ga kucnem jedan put po kucistu ispod tastature i on se blokira. Posle reseta sve radi normalno. Ima li neko ideju sta bi moglo biti?? Hvala.
Oce to od pada laptopa ili cimanja...Najverovatnije je problem negde na stampi, hladan lem na nekoj komponenti/chipsetu, napuknuce, slot za memoriju...Vrlo nezahvalno za opravku. Jedina metoda je da se rasklopi i polako pipka nekim izolovanim materijalom po ploci, uvija, savija...kako bi se eventualno lociralo. Ako je negde u petoslojnoj stampi, onda nema spasa.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ma nisam nosio u servis. Lap top je bio moj i prodam ga ortaku. Posle dvadesetak dana pocelo je ovo da se desava. Niti mi je da mu vratim pare niti mi je da bude ono nase `e za....bo si me`. Naravno pare su otisle na krpljenje nekih rupa tako da gledam da prodjem sto jeftinije.Nije mi problem znam da ga otvorim do kraja. Probacu sam pa ako nesto zajebem bar cu da znam zasto mu vracam pare.
U control panelu> power options> odaberi koji vec plan koristis i stisni Change Plan Settings> Change advanced power settings> onda ides hard disk i turn off after 0min (never).
Ako jos dolazi do problema, bem ga, ali ovo mi u poslednje vreme bio cest problem. Jednostavno, HDD ne zeli da se ukljuci opet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.