Imam u firmi takav isti samo sa 8GB memorije. Radi odlično ali nismo probali igre na njemu. Za te pare po meni je dobar jer je izrada pogotovo bolja dosta od drugih u rangu, ceo je sem donje strane od aluminijuma. __________________ Scourge of PCBerza
Vidim da je vecina korisnika zadovoljna i da ostavljaju pozitivne utiske :/
Je l` moze onda neka preporuka za laptop od 17` da je ok, ne trazim naravno vrhunski nego najbolji za pare koje imam na raspolaganju, a to je 45000 maksimum.
Toshibu izbegavaj kao kugu, ne postoji gora servisna podrška za bilo koji brend od Toshibe u Srbiji. Ne znam gde si video pozitivne utiske? Verovatno neki korisnici koji koriste komp za facebook većinom.
Povrh toga što Toshibini laptop i aluminium nisu bili u istoj sobi nikad... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.