Vidim da niko ne odgovara,pa ajd da se ja malo napravim pametan :) Za sebe nikad ne bih uzeo notebook sa `U` predznakom,jer su to `štedljivije` varijante koje rade na nižem taktu i samim tim procesorski inferiornije od ne `U` varijanti...(ovde govotim o Intel-ovim chip-ovima)
Meni je 15.6 nekako malo vidnog prostora i uvek gledam gledam na 17.3 kao `idealan` lap na kome je veća rezolucija i više `slobode` u svakodnevnom korišćenju. Ovaj Samsung je po meni skroz OK,pogotovo ako će mu pasti na pamet da `ubije` nekog ili nekom načini štetu u vožnji,fudbalu,itd...
Prvi model ima solidnu grafiku koju može da koristi za igre,dok ova Toshiba ima integrušu i nije za igre,mada ostatkom hardver-a ne zaostaje ni malo za Samsung-om,a dobrih 10-ak hiljada din. je jeftinija...
Ja sam pre mesec dana uzeo Toshibu C855 24c za 49k. Evo posle mesec dana korišćenja nemam nikakvu zamerku, sve lepo radi. Čak je interisana grafika sasvim dovoljna za neke igrice (Fifa13, Pes13, Fm13). Baterija super traje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.