Trazim laptop koji ne prelazi nekih 400 evra, treba da je 15.6 inca, da ima solidnu graficku i procesor, dovoljno memorije ali i da je lepog dizajna i lagan, videla sam ovaj model pa me interesuje sta mislite, da li je dobar za te pare ili mi predlažete nesto drugo : LAPTOP ACER Aspire V5-531G-987B4G50Mass+ 4GB + USB TV
Procesor je ispod solidan... Graficka te verovatno nece usreciti ali buduci da je prikaz na ekranu samo 1366x768 mozda i bude dovoljna... Dobro je sto ima 8GB memorije i solidno veliki HDD mada mi je nekako 1TB bolja opcija... Ali zato dobijes i taj USB TV pa ne moras da brines oko TV-a...
Raspitaj se ima li u roze boji i to je to...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.