Treba mi neki malo bolji tablet ali posto se malo razumem u tu problematiku rekoh da pitam sta je bolje kupiti od ova dva tableta?
Toshiba AT300SE-101
ili
Samsung Galaxy Tab 2
Cene su im tu negde ali se u performanse i kvalitet malo razumem. Molim kratke i jasne argumente i bez predloga za neke noname modele jer me interesuje kvalitet pre svega.
Ako hoces kvalitet dodaj jos malo i uzmi Ipad2 miljama je ispred navedenih...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Treba mi neki malo bolji tablet ali posto se malo razumem u tu problematiku rekoh da pitam sta je bolje kupiti od ova dva tableta :: :: Toshiba AT300SE-10 :: :: il :: :: Samsung Galaxy Tab :: :: Cene su im tu negde ali se u performanse i kvalitet malo razumem. Molim kratke i jasne argumente i bez predloga za neke noname modele jer me interesuje kvalitet pre svega.
Dejzan je do sada prokuvavao... Sada je i prokljucao...
22.07.2013. 17:02
status: user broj poruka: 10997
Rano izjutra, u jednoj burekdzinici:
Dajte mi burek sa sirom i mali jogurt. -Izvinite, jos nam nije stigao jogurt. Dobro, onda...dve pogacice i jogurt 0.5l. -Izvinite: NEMAMO jogurt. Pa, u redu... Burek sa mesom i mali jogurt. -NEMAMO jogurt, gospodine! E. jebi ga, nista nemate...
Re: Dejzan je do sada prokuvavao... Sada je i prokljucao...
22.07.2013. 17:19
status: user broj poruka: 327
:: Rano izjutra, u jednoj burekdzinici :: :: Dajte mi burek sa sirom i mali jogurt :: -Izvinite, jos nam nije stigao jogurt :: Dobro, onda...dve pogacice i jogurt 0.5l :: -Izvinite: NEMAMO jogurt :: Pa, u redu... Burek sa mesom i mali jogurt :: -NEMAMO jogurt, gospodine :: E. jebi ga, nista nemate..
Ja ne znam sta je Vama ljudima? Lepo sam pitao za poredjenje dva tableta a vi pravite sprdnju po tom pitanju. Sto se racunara i servisa istih tice mogu predavanja da drzim vecini clanova ovog foruma (vlasnik sam servisa racunara) ali se jednostavno ne razumem ni u tablete ni u mobilne telefone. Ni malo. Krajnje dobronamerno sam postavio temu po ovom pitanju ali koliko vidim forum je pun balavandera.
Znaci, zadnji put, pitanje za 1% ozbiljnih clanova na ovom forumu. Sta je bolje uzeti od gore pomenutih tableta i zasto? Tj, da li je bolji ovaj CPU sto je u samsungu ili nVidia Tegra 3? Tablet mora da bude NOV, polovni me ne interesuju, apple me ne interesuje.
I na kraju, ako ne mozes da pomognes nemoj da odmazes.
Samsung zbog 3G i siroka baza za rootovanje i kuvane romove, Toshiba ako su bitne igre Meni licno bez 3G nista od tableta nema smisla, ali bolje od mene znas u koje ces ga svrhe korisititi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.