Pozdrav . Imam odnedavno Lap top HP8510P. Desava sa da prvih pola sata i manje radi sve kako treba a onda sam primetio da je Touchpad poprilično vruć i neradi ukoči se miš Kada uključim miša na USB ,on radi ? sta bi to moglo da bude . Napominjem da ga imam odnedavno i da je skoro instaliran WIN 7 na njemu . :( CPU:Intel® Core™ i3-3210, 3.20GHz MB: Gigabyte GA-B75M-D3H Ram:8 Gb KingstonHyperX@1600MHz
Grejanje je zato sto je blizu CPU-a, a za ukljucivanje i iskljucivanje procesljaj opcije za touchpad...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Pozdrav . Imam odnedavno Lap top HP8510P. Desava sa da prvih pola sata i manje radi sve kako treba a onda sam primetio da je Touchpad poprilično vruć i neradi ukoči se miš Kada uključim miša na USB ,on radi ? sta bi to moglo da bude . Napominjem da ga imam odnedavno i da je skoro instaliran WIN 7 na njemu . : :: CPU:Intel® Core™ i3-3210, 3.20GH :: MB: Gigabyte GA-B75M-D3 :: Ram:8 Gb KingstonHyperX@1600MHz
Kazes od grejanja ,od procesora? pa kako to da resim? zar je to fabricka greska...neverujem . skinucu tastaturu jer se onda vidi procesor i kuler pa cu bas da pratim ...hvala u svakom slucaju. CPU:Intel® Core™ i3-3210, 3.20GHz MB: Gigabyte GA-B75M-D3H Ram:8 Gb KingstonHyperX@1600MHz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.