naravno, jasno je meni zasto su ti gabariti bitni, ali prvo mora biti istog napona, mada su obicno sve 3.7V, odnosno tri celije, i druga najvaznija stvar su kontakti na bateriji (mada, ako si iole vican struji, lako mozes prilagoditi i sam konektor, ako ne pase), kapacitet je ne bitan, bar sto se tice pasovanja Tako da ti je moj predlog da poneses pad sa sobom i odes do, recimo, kalenica, tamo imas battery shop, pa izaberes koja ti najvise odgovara Upucujem te na kalenic, jer mi je u kraju, i kod njih sam uspeo naci sve potrebne baterije Mozda te i o`ere da nadjes bat slicnih gabarita i sa odgovarajucim kontaktima, a da ima veci kapacitet, jer je to prilicno velika baterija i verujem da moze da se nadje za bar 1000mAh veceg kapaciteta
nije mi problem za kontakte, to mogu lako resiti, radim ja sa slicnim stvarima, bitna mi je velicina da mogu unutra da je spakujem, i voltaza.... gde se nalazi kod kalenica taj shop..? odprilike, u kojoj ulici se vodi ili da trazim u okolini..? hvala
Ako ne nadjes kod nas ti iskopaj na ebayu. Ako imas paypal?
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: nije mi problem za kontakte, to mogu lako resiti, radim ja sa slicnim stvarima, bitna mi je velicina da mogu unutra da je spakujem, i voltaza... :: gde se nalazi kod kalenica taj shop..? odprilike, u kojoj ulici se vodi ili da trazim u okolini..? hval :: ::
tu kod parkinga ma pitaj samo nekog kad odes tamo, ako se ne snadjes, znaju tamo svi za tu prodavnicu inace sve su one manje-vise 3.7V, tj. tri celije po 1,2V (nesto malo manje), bar ove za prenosne uredjaje, ne ukljucujuci laptopove
onda, kad vec znas da prespojis kontakte trazi da su ti gabariti odgovarajuci i da ima sto veci kapacitet, bar bih ja tako
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.