Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Gde Kupiti Bateriju za tablet?
STRANA 1 OD 1
BMWM5 Gde Kupiti Bateriju za tablet? 07.07.2013. 12:43 T53744

status: user
broj poruka: 343

Da li neko zna gde moze da se nabavi baterija za tablet
Yuandao N70S

Baterija je 3.7v, 3700mAh, Lithium, dimenzija 97 x 75 x 3

Ne mora biti za njega, da je bar ovih karakteristika, ali da je slicna po dimenzijama...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman dimenzije su tu najmanje bitna stvar 07.07.2013. 15:39 #503134

broj poruka: 1111
naravno, jasno je meni zasto su ti gabariti bitni, ali prvo mora biti istog napona, mada su obicno sve 3.7V, odnosno tri celije, i druga najvaznija stvar su kontakti na bateriji (mada, ako si iole vican struji, lako mozes prilagoditi i sam konektor, ako ne pase), kapacitet je ne bitan, bar sto se tice pasovanja
Tako da ti je moj predlog da poneses pad sa sobom i odes do, recimo, kalenica, tamo imas battery shop, pa izaberes koja ti najvise odgovara
Upucujem te na kalenic, jer mi je u kraju, i kod njih sam uspeo naci sve potrebne baterije
Mozda te i o`ere da nadjes bat slicnih gabarita i sa odgovarajucim kontaktima, a da ima veci kapacitet, jer je to prilicno velika baterija i verujem da moze da se nadje za bar 1000mAh veceg kapaciteta

ulsi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BMWM5 re 07.07.2013. 15:50 #503136

nije mi problem za kontakte, to mogu lako resiti, radim ja sa slicnim stvarima, bitna mi je velicina da mogu unutra da je spakujem, i voltaza....
gde se nalazi kod kalenica taj shop..? odprilike, u kojoj ulici se vodi ili da trazim u okolini..? hvala

Snoopy- Re: re 07.07.2013. 18:03 #503194

broj poruka: 6083
Ako ne nadjes kod nas ti iskopaj na ebayu. Ako imas paypal?

LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

::
:: nije mi problem za kontakte, to mogu lako resiti, radim ja sa slicnim stvarima, bitna mi je velicina da mogu unutra da je spakujem, i voltaza...
:: gde se nalazi kod kalenica taj shop..? odprilike, u kojoj ulici se vodi ili da trazim u okolini..? hval
gman pa na kruznom 07.07.2013. 19:50 #503229

broj poruka: 1111
tu kod parkinga
ma pitaj samo nekog kad odes tamo, ako se ne snadjes, znaju tamo svi za tu prodavnicu
inace sve su one manje-vise 3.7V, tj. tri celije po 1,2V (nesto malo manje), bar ove za prenosne uredjaje, ne ukljucujuci laptopove

onda, kad vec znas da prespojis kontakte trazi da su ti gabariti odgovarajuci i da ima sto veci kapacitet, bar bih ja tako

ulsi
BMWM5 re 09.07.2013. 15:21 #503610

nemam paypal...

@gman

sutra cu biti nesto po gradu pa cu pogledati i svratiti tamo da vidim kakve imaju, naravno da cu gledati napon i kapacitet...
hvala

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs