Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Jebeni AMD
STRANA 1 OD 2  
djokosrb Jebeni AMD 17.06.2013. 15:09 T53501

status: user
broj poruka: 6875
Ja JEBENO NE MOGU DA VERUJEM da retardi 3 I nesto godine posle izbacivanja hd 5000 mobile serije I dalje nisu uspeli da srede podrsku za drivere.

Naime stigao sestri lap,sve je ok svi driver instalirani i neki levi amd driver neka nzm ni sam kakva verzija iz 2012.kad je lap izbacen.

Normalno kad vec ima hd 7670M da joj skinem najnoviji driver i da stavim da je grahics opciju radeona a ne ovaj hd 4000 od intela.
I nigde ne mogu da nadjem jebeni driver,na njihovo sajtu haos nista!

Dakle pitanje za vlasnike lapova sa amd driverima gde i kako da skinem drivere.
Retardi ne mogu lepo da naprave jedinstveno podrsku kao NVidia ima za GeForce mobile i kraj price,a ne da se jebem vamo sa prizvodjacima lapova ciji su sajtovi i podrska uzas.
hvala

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC HAHA NE PALI SE 17.06.2013. 15:29 #499321

broj poruka: 9420
Sigurno ti je laptop HP.
Sve i da nije, za te mobile varijante MORAS skidati drajvere iskljucivo sa sajta proizvodjaca laptopa. To i vrapci vec znaju...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

MACHINE Ima sve na sajtu 17.06.2013. 15:29 #499322

broj poruka: 5704
http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-catalyst/pages/catalyst.aspx

desno gore imas find driver, pa onda odaberes notebook graphics, pa HD radeon, pa model 7xxxM pa onda operativni

`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
djokosrb Lap je Sljamsung 17.06.2013. 15:36 #499323

Prosto imao je bolji gpu a i vise rama+jeftiniji je bio,lap je super,ali ovo sa driverima ja nemam reci.

Machine:Pa jbg nisam toliki retard :)

Otisao to normalno on meni izbacuje samo neki verification tool i to je to,to nije driver.

Sto se tice sljamsungovog sajta tamo samo intel hd driver,to je vec instalirano po defaultu :)
Znaci kreteni,kod gefroce-a lepo odes ukucas u opcijama za grafiku i system sta i kako i on izbacuje odgovarajuci driver.

Nisam fanboy,ali ovo je amd-u ogroman minus.

Nasao sam neki 13.1 driver kao mobility na d3d guru pa cu njega sad probati i posle update,pa cemo videti.

misicm e djole 17.06.2013. 15:37 #499324

broj poruka: 360
znam da krajnji korisnici uvek vole da pljuju po inzenjerima, ali nisam ocekivao da ces i ti upasti tu :)

Proveri da li je moguce da ti radi samo HD4000 kada se ne radi nista zahtevno. A mislim da si pomenuo da sestra ne koristi nista zahtevno, pa ce biti manja potrosnja. Ovo je veoma dobro izvedeno kod Nvidia Optimusa.

djokosrb Ja kao buduci(dace bog)inzenjer racunrske tehnike 17.06.2013. 15:45 #499327

Pljujem apsolutno sa pravom,to je moj stav,nema na sajtu proizvdjaca karte,nema na sajtu proizvodjaca lapa?
I stani ko koga tu jebe?

MaliAbner Re: Lap je Sljamsung 17.06.2013. 15:49 #499330

broj poruka: 7769
Nemoj da se palis... nema razloga da mucis dzigericu...

Na starom DELL n5010 je bar godinu i vise radio iskljucivo vozas skinut sa DELL support sekcije...
Nista drugo nije htelo da radi...

Inace za AMD `M` grafiku moras prvo da skines onaj mali down manager pa tek kroz njega sam vozac...

Bice da se nisi cesto susretao sa laptopovima... da jesi ne bi kukao...

E da na mom su instalirani neki sveziji vozaci ali je slika sa onim skinutim sa DELL sajta i dalje neuporedivo bolja nego sa ovim svezijim...

A na novom Lenovo y500 nece da se instaliraju vozaci ni sa Lenovo sajta a na nVidia ni nema vozaca za GTx 750M... tako da nije to samo do AMDeke ni ostali nisu bas nesto azurni...

Sem mozda Plextor-a koji je uredno izbacio update za svoj M5M 128GB mSATA ssd.. japanci su to... designed in Japan, made in Taiwan...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Prosto imao je bolji gpu a i vise rama+jeftiniji je bio,lap je super,ali ovo sa driverima ja nemam reci
::
:: Machine:Pa jbg nisam toliki retard :
:: Otisao to normalno on meni izbacuje samo neki verification tool i to je to,to nije driver
:: Sto se tice sljamsungovog sajta tamo samo intel hd driver,to je vec instalirano po defaultu :
:: Znaci kreteni,kod gefroce-a lepo odes ukucas u opcijama za grafiku i system sta i kako i on izbacuje odgovarajuci driver
:: Nisam fanboy,ali ovo je amd-u ogroman minus
:: Nasao sam neki 13.1 driver kao mobility na d3d guru pa cu njega sad probati i posle update,pa cemo videti
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
MACHINE Re: Lap je Sljamsung 17.06.2013. 15:50 #499331

broj poruka: 5704
Pa ima dole BETA driver, od nekih 180MB

`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije

:: Prosto imao je bolji gpu a i vise rama+jeftiniji je bio,lap je super,ali ovo sa driverima ja nemam reci
:: Machine:Pa jbg nisam toliki retard :
:: Otisao to normalno on meni izbacuje samo neki verification tool i to je to,to nije driver
:: Sto se tice sljamsungovog sajta tamo samo intel hd driver,to je vec instalirano po defaultu :
:: Znaci kreteni,kod gefroce-a lepo odes ukucas u opcijama za grafiku i system sta i kako i on izbacuje odgovarajuci driver
:: Nisam fanboy,ali ovo je amd-u ogroman minus
:: Nasao sam neki 13.1 driver kao mobility na d3d guru pa cu njega sad probati i posle update,pa cemo videti
djokosrb Evo sta ima na sajtu proizvodjaca 17.06.2013. 15:54 #499334

http://www.samsung.com/us/support/owners/product/NP350E5C-A07US
Operating system,moze samo xp?????

A kad skinem na amd-u taj verification tool,kaze mi ne moze idi na sajt proizvodjaca,toliko o tome.

Abnere,ajde molim te(posto ja to ocigledno ne mogu da nadjem)daj taj mali down manager,ako nije to verification tool,posto to nece.

slashdance CCC 17.06.2013. 16:24 #499342

broj poruka: 429
HAOS

Skini bre lepo taj TOOL, instaliraj, on detekuje graphic hardware, skine drajvere i instalira ih.

probao i radi cak i sa x1250 readeon kartama :D

ili... probaj ovo
http://drivers.softpedia.com/dyn-search.php?search_term=HD+7670M&x=17&y=9

ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 /LC 550W / V3 BLACK
djokosrb Kakvi carevi! :) 17.06.2013. 16:25 #499343

Naime,malo sam ceprkao po hardu i nasao support center(i to verzija avgust 2012)updatujem ja to i pustim i ladno meni kaze sve ti je instalirano kako valja i dole poredja listu :)ahahha,na kompu nema antivirusa i amd drivera :)

Ceprkam po netu i nadjem samsung software update tool,naravno toga na kompu nije bilo,na oficijelnom sajtu ni traga ni glasa od toga,znaci nadjem to na nekom levom sajtu,instaliram,updatujem i on nadje 10 necessary updates and instalations :)medju njima i norton antivirus sa aktivacijom(koji poklon)a ni traga od njega u support centru ili na hardu :)+graphics driver i ostale zajebancije.

Ima da skida lepo,preko 2gb,javnem kad zavrsi sta i kako.

Dexter013 @djokosrb 17.06.2013. 16:41 #499348

broj poruka: 17093
A sta se desava sa drajverima sa diska koje si dobio uz lap, il radi sa njima?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb :) 17.06.2013. 16:53 #499352

Slashdance:Taj tool vidis ovde nece ni da se instalira,odma me uputi na sajt prizvodjaca,a tamo prc :)

Dexter:Pa sa tim drajverim sa diska bi se verovatno nesto desavalo,da sam ih dobio :)

Fala bogu da ovaj software update sa LEVOG sajta(da se naglasi)radi svoj posao,graphics diver powered by amd konacno radi kako valja i u poslednjoj izvedbi.
Sad updatuje/instalira ostatak.

Dexter013 @djokosrb 17.06.2013. 16:56 #499353

broj poruka: 17093
Kakvi su to sabani kad nisu dali disk od ploce, karte bla bla...?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Pa pazi 17.06.2013. 17:00 #499354

Nisu sabani,jer instalirao sam ovako sve u fullu na nekoliko lapovi(koji imaju 100 puta bolji support od ovih indijanaca iz samsunga)i ja msm da je jedan lik samo od toshibe(i to pre neku godinu)dobio disc sa neophodnim softverom.

Ne daje to skoro niko vise,sve ima na netu,odnosno support centru,osim(ocigledno)kod sljamsunga :)

Miskonius Re: Jebeni AMD 17.06.2013. 17:10 #499359

broj poruka: 4420

LL

:: Ja JEBENO NE MOGU DA VERUJEM da retardi 3 I nesto godine posle izbacivanja hd 5000 mobile serije I dalje nisu uspeli da srede podrsku za drivere
:: Naime stigao sestri lap,sve je ok svi driver instalirani i neki levi amd driver neka nzm ni sam kakva verzija iz 2012.kad je lap izbacen
:: Normalno kad vec ima hd 7670M da joj skinem najnoviji driver i da stavim da je grahics opciju radeona a ne ovaj hd 4000 od intela
:: I nigde ne mogu da nadjem jebeni driver,na njihovo sajtu haos nista
:: Dakle pitanje za vlasnike lapova sa amd driverima gde i kako da skinem drivere
:: Retardi ne mogu lepo da naprave jedinstveno podrsku kao NVidia ima za GeForce mobile i kraj price,a ne da se jebem vamo sa prizvodjacima lapova ciji su sajtovi i podrska uzas
:: hval
ZooLoo ... 17.06.2013. 17:16 #499360

broj poruka: 3975
Pa mogao si sestru da castis sa jednim MacBook-om i tih briga ne bi bilo... :P

MaliAbner Re: @djokosrb 17.06.2013. 17:48 #499365

broj poruka: 7769
Ni ja nisam nista dobio za Y500...

Sve se nalazi na skrivenoj particiji... a vozace za eventualni Windows 7 skines sa sajta... ja poskidao sve sto ima ali pola ne radi... ili nisu za ono sto je ugradjeno u moju varijantu Y500 - 5937 7008...

A to sa skrivene particije se potegne preko One Touch Recovery...

Pa onda kao mozes da narezes DVD-ove ili da sve prebacis na USB memoriju...

Stede na sve moguce nacine... i stipaju gde stignu ne bi li bili konkurentni...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Kakvi su to sabani kad nisu dali disk od ploce, karte bla bla...
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
tortojed Gde god je AMD, tu su i problemi. Drajver bi MORAO perfektno da 17.06.2013. 22:04 #499417

broj poruka: 10997
se instalise - ne bi trebalo da se MORA instalisati onaj sa sajta prizvodjaca (OEM)...

misicm ing 17.06.2013. 22:43 #499425

broj poruka: 360
ne znam koliko jos treba da postanes inzenjer, ali bi trebalo da odmah razumes proces. Nalazenje drajvera nije nikakav problem. No, nema veze.

@torta
uvek ima problema sa surogatima :) Jos ako ne moze da radi kao Optimus, slaba vajda.

djokosrb re:ing 17.06.2013. 22:56 #499432

To nikako ne bi smelo biti problem i nikad nije bilo,toliko lapova propustenih kroz ruke.

Ali ovi iz Sljamsunga su smesni,u support centru updatovi i driveri samo za HP,pa gde to ima?

vuk125 Re: Jebeni AMD 17.06.2013. 23:22 #499439

broj poruka: 2929
Ima sve I lako se nalazi.
Amd nije toliko losa firma I sve to radi ja ne vidim potrebu da se stalno pljuju.
Mislim svakako svako moze da izabere sta mu vise odgovara.

:: Ja JEBENO NE MOGU DA VERUJEM da retardi 3 I nesto godine posle izbacivanja hd 5000 mobile serije I dalje nisu uspeli da srede podrsku za drivere
:: Naime stigao sestri lap,sve je ok svi driver instalirani i neki levi amd driver neka nzm ni sam kakva verzija iz 2012.kad je lap izbacen
:: Normalno kad vec ima hd 7670M da joj skinem najnoviji driver i da stavim da je grahics opciju radeona a ne ovaj hd 4000 od intela
:: I nigde ne mogu da nadjem jebeni driver,na njihovo sajtu haos nista
:: Dakle pitanje za vlasnike lapova sa amd driverima gde i kako da skinem drivere
:: Retardi ne mogu lepo da naprave jedinstveno podrsku kao NVidia ima za GeForce mobile i kraj price,a ne da se jebem vamo sa prizvodjacima lapova ciji su sajtovi i podrska uzas
:: hval
Coa87 re... 17.06.2013. 23:35 #499442

broj poruka: 372
I ja sam imao problem sa jednim lap top-om, koji je imao drajver samo za XP, a drugar je hteo sedmicu, isto na sajtu kod AMD-a nema drajvera, kod proizvodjaca nema drajver-a, i na kraju sam trazio po oznaci graficke karte drajvere i skinuo sa nekog foruma, strasno sta su sebi dozvolili...

http://valid.canardpc.com/2574142
http://gpuz.techpowerup.com/12/10/19/6m7.png
http://www.speedtest.net/result/1924886095.png

djokosrb @Coa 18.06.2013. 02:07 #499455

Upravo to sam i ja morao.

Pisko Seljačina 18.06.2013. 12:56 #499509

broj poruka: 6645
Laptop je takav kakav i zaslužuješ. Ne znam zašto u svoj seljački izbor trpaš i AMD - oni niti su sklepali taj laptop niti ga reklamirali niti ti išta obećali. Kupio si seljački šmug-šmug, a on se na sceni laptopova pojavio čak i posle kineskog Prestigia i štatijaznam vox box mox-ova. Drajveri za mobilne grafike NE BI SMELI olako da se trpaju bilo koji, tj. default varijanta nije ni 85% sigurna - zbog specifičnosti (tj. ušteda i piroćanjenja kod izvedbi hlađenja) ako nisu skljaštrene performanse, napon, frekvencija i šta ti ja znam drugo, moguće je da se na default vrednostima proizvođača čipa (amd-a) dešavaju sranja sa grafikom - ne njihovom krivicom. Zato Dell i ostali prave SVOJE varijante drajvera za naoko jedan te isti grafički čip. (MORAJU da smanje napon, frekvenciju, latencije... jer su uštedeli na hlađenju 5 centi, na memoriji još 2 centa, na naponskoj jedinici čak 16 centi... i slično, pa radi samo ako se sve skljaštri i olabavi). Ili je neko glup da ima neku drugu varijantu, da im je dosadno pa prave svoje verzije drajvera i daju ih onda besplatno.... ma daj... Apropo SELJAČINA, to je ta ekipa od koje si kupio tako ogoljen i osiromašen laptop - čime si ušao u klub. A u tom klubu, snađi se. A i tu se nisi proslavio, nikako da nabodeš idiot-friendly rešenje.
Malo bolje pogledaj kakvu si stvar dobio za PRAVE pare, ne falsifikate, nedoštampane cifre na novčanicama, loše boje... šta si dobio za prave pare. I ko je za to osim tebe - devojke - sestre ko je već, kriv.

Budale računaju na sreću.

Miskonius Re: Seljačina 18.06.2013. 13:12 #499513

broj poruka: 4420

Zar nije lepse debil-friendly?

A i tu se nisi proslavio, nikako da nabodeš idiot-friendly rešenje.
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs