imam jednan veoma cudan problem. Svaki put kad upalim laptop, posle 5-6 min se ugasi, kada ga ponovo upalim, normalno radi satima, nikakav problem, i tako svaki dan... Sta mislite u cemu je problem?
Ima li marku i oznaku :) Da nije MSI EX630? :) Jeli Win licenciran ili `Aktiviran` i kojim aktivatorom. Da li ugasi sofverski Shut down ili se samo hardverski nasilno ugasi?
PS. Moze imati problem sa grejanjem, u smislu da ima hladan lem, pa kada se zagreje on legne lepo i radi normalno dok se ne ugasi (ohladi)... No dobro, nema veze, verovatno ti nije to u pitanju... Ovde je presudno da li se sofverski ili hardverski gasi...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Izvinjavam se sto ovako kasno odg, ali kasno odg, konstantno sam zauzet. Original WIN 8, aktiviran, u pitanju je ASUS G75 model, sad da me pitas podmodel zaboravio bi... Samo se nacisto ugasi, nikakva greska ili upozorenje...
Da li se desava isto i na punjacu i na bateriji? Moguc kvar u delu napajanja, mozda neki od konda zeza i treba duze da postigne odredjeni kapacitet. Da li se gasi i kad odmah po startu udjes u BIOS i tu ga ostavis?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.