Ne znam za atome, bavim se iskljucivo protonima, neutronima i elektronima. A u slobodno vreme umem da se igram i pozitronima i mionima i Higsovim bozonima. Jbg, zastarela ti je to tehnologija. Atomizam ti je filozofski pravac jos od starih grka, napredovala je nauka od tada .)
90 eur
:: :: ASUS Eee PC X10 :: Intel(R) Atom(TM) N435 1.33GH :: 8gb ss :: 1gb ra :: garancija istekl :: :: Moze li neko da mi kaze koliko vredi ovo cudo :: :: ::
@dbqp(hemicar) mislim da si provalio da je ovo bilo copy/paste ne verujem da je iko ovde toliko `zatucan`.Bolje da se bavis atomizerima ako vec volis bice korisnije i hvala za procenu
Koliko baterija drzi? Ako drzi dobro onda bi ti najvise mogao dati 30e zbog toga sto je mnogo star a ssd hardovi brzo crkavaju, plus mali ekran i da ti ne nabrajam gomilu mana ali ako baterija drzi meni posluzi za testiranje hardova po buvljacima.
Nije oglasio da zeli da ga proda. A ja sam samo jasno napisao moju procenu. Ako baterija ne drzi min 1h30min onda to ne vredi skoro nista mozda 1500-2000 dinara plafon.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.