Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
problem sa Dell-om
STRANA 1 OD 1
Kajmak problem sa Dell-om 13.06.2013. 22:24 T53456

status: user
broj poruka: 184

Imam sledeci problem na lap top.

Kada se pritisne dugme za startovanje , on izvrsi pocetno ucitavanje i izbaci opciju PREPARING TO CONFIGURE WINDOWS. DO NOT TURN OFF YOUR COMPUTER.

Sve bi bilo uredu da ovo ne traje vec ceo dan. Da li je neko imao iskustva sa ovim ranije ? Pretpostavljam da se zabagovao. Cak sam posle par sati ugasio lap top i kada sam ga upalio opet isto.
Upitanju je originalni Windiws 7 ultimate na Inspironu.
Lap je star 3 godine ali nije mnogo koriscen.

Pozdrav,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ta poruka se po pravilu pojavljuje onda kada je win podesen na 13.06.2013. 22:38 #498590

broj poruka: 10997
auto update. Apdejtovanjeovanje se vrsi u dva koraka: 1) instalisanje patch-eva i dodataka tokom ``window$ sesije`` (dok je komp ukljucen i win radi normalno), 2) prilikom prvog sledeceg ukljucenja kompa, pre butovanja, win konfigurise one instalisane apdejte.
Cinjenica da u tvom slucaju ovo predugo traje, upucuje na pomisao da je nesto sa instalacijom win-a problematicno (pao sistem).

Zaviri u BIOS i vidi ima li kakve restore opcije (system restore)...
codeus ... 13.06.2013. 22:55 #498596

broj poruka: 4054

kajmak ... gazi windoze sa svezom instalacijom

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs