ja licno bi uzeo ovaj i5 (gore). Ono sto je meni bitno jeste da je lepa zavrsna obra i dodir pod rukom i u ovom slucaju 1GB LAN (kretenski je sto ovaj drugi nema ali vidim da je to trend da laptopovi u danasnje vreme imaju 10/100 lan) Ovo sto sam napisao vazi samo za ova dva sto si ponudio mozda ima i neki drugi da je bolji izbor.
P.S
Skracuj linkove!!!
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 CM Storm Sirus Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Ako si zainteresovan imam ja laptop uzeo sam ga radi posla u rusiji medjutim to su mi odlozili za jul/avgust pa mi sad trebaju pare.Uglavnom lap je kao nov mint stanje nema tragove bilo kakvog koriscenja bukvalno nov.Imam garanciju oko 4 godine i sve sto ej doslo uz njega.
ovaj je u pitanju samo sto ima 8gb ram-a i procesor je i3 2330m
Posto moja devojka zeli laptop, resili smo da to bude i7 e sad, kako je ovaj HP Pavilion najjeftijia i7-ca sa zasebnom grafikom, nekako mi tu cudno... kapiram da jedino gde su mogli da stede je kvalitet izrade kucista, mozda display-a itd...
Zanima me sta mislite o tom laptopu, vredi li uzimati, moze li da se izgasi iGPU i da se koristi SAMO ATI GPU (dobropoznat problem switch-ovanja karti)
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 /LC 550W / V3 BLACK
Skini sa hpovog sajta direktno...jedino će taj raditi..
support normality
:: Naime kad god odem i izaberem mobile drivere on meni izbaci neki verification tool 1.1mb i dole beta driver 178mb :: :: Koji driver da skine i gde :: Hd 7650m grafika :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Udaj ti lepo seku pa neka joj zet (buduci muz) kupi Mac Book 17` retina...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Samo ova radnja ga ima u Srbiji,msm na maloprodaje a iz Cacka je 10 min od kuce.
Gledao sam review,aluminjumski,tanak,lep ....samo jos da vidim sutra dal je black ili grey,posto gore stoji black,dole u boji siva. Dolazi u Win 8,sto je jos jedan +
Definitivno ubogi Sljamsung,hvala svim na odgovorima,trudu i ulozenom vremenu.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.