Imas to da kupis.Ovako nesto: http://bit.ly/ZCqvMC Bila je tema ovde na forumu,covek napravio sam ali ne mogu da je nadjem da ti okacim link. M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Ne sećam se teme...mada nema tu neke nauke...izvadiš čitač ubaciš rek i vozi :). Osim ako nisi mislio na ručno rađenu varijantu...
Ne znam kako mi ovo pr ene pade napamet...jbt stoji mi optički čitač već pet godina...a ne koristim ga tri godine sigurno... support normality
:: Mozda ce se neko setiti za temui,covek bas lepo uradio i sve slikao kako je napravio :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ne sećam se teme...mada nema tu neke nauke...izvadiš čitač ubaciš rek i vozi :). Osim ako nisi mislio na ručno rađenu varijantu.. :: :: Ne znam kako mi ovo pr ene pade napamet...jbt stoji mi optički čitač već pet godina...a ne koristim ga tri godine sigurno.. :: support normalit :: :: :: Mozda ce se neko setiti za temui,covek bas lepo uradio i sve slikao kako je napravio :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
Sata verovatno mozes lako da povezes, problem bi bio kod pata hdd-a, zamisli 40 zica da vezujes za konektor na cd-romu.
:: Ne sećam se teme...mada nema tu neke nauke...izvadiš čitač ubaciš rek i vozi :). Osim ako nisi mislio na ručno rađenu varijantu.. :: :: Ne znam kako mi ovo pr ene pade napamet...jbt stoji mi optički čitač već pet godina...a ne koristim ga tri godine sigurno.. :: support normalit :: :: :: Mozda ce se neko setiti za temui,covek bas lepo uradio i sve slikao kako je napravio :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
Re: Re: RE:Da li može??? HDD na mesto optičkog čitača na laptopu???
10.06.2013. 02:37
status: user broj poruka: 7769
KUPINDO !!!
Narucis, platis i dobijes keramicku plocicu...
Ajde bre vise ne smarajte sa kupindom, limundom i ostalim prevarantskim sajtovima sirom Srbistana...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.