Potreban je neki laptop za kevu, kako bi smo se otarasili od zaposedanja burazerovog i mog kompa :)
Pa, kako ona je stalno na facebook-u, i igra one fles igrice koje i nisu bas toliko bezazlene. Zanima me ako neko zna kako rade fles igrice na starijim intelovim grafikama? Dobro znam da je tu procesor i te kako vazan ali zanima me i akceleracija GPU...
Burazer je nasao jedan AMD Turion 64 X2 Mobile - 1600 MHz, 3GB RAM i ATI Mobility Radeon X1300, ja mislim da bi ovakva konfiguracija terala fles igrice sa face-a. Ali ruku na srce video sam mnogo Sporet-turiona koji su se pokvarili od pregrevanja pa sam zato mislio intel.
U principu mogu koristiti i XP ako ima manje RAM-a i naravno google chrome jer lepo radi na slabijim konfiguracijama, ali ne znam kako se nose stariji intelovi graficki procesori poput l GMA 950 ili tako neceg...
Dakel samo facebook igrice, bolesno :( no dobro :)
Fujitsu Siemens Core 2 Duo T7200 2Ghz 1Gb DDR2 80GB Hard Drive Intel 945 Express Mobile Dvd Rw Matshita Lan Wireless Modem FireWire Printer port Serial Port 4xUSB S-video Vga-out Microphone
U Besprekornon stanju.`Gura` win7 kao od sale.Saljem slike ako treba.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.